Μοιρασιά για Ασήμι και Παλιανή

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Ασήμι και Παλιανή με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1 για την 14η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης οι δύο ομάδες προσπάθησαν να βρουν τα πατήματα τους στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθεί κάτι αξιόλογο στις δύο εστίες.

Όσο περνούσε η ώρα οι δύο ομάδες ανέβασαν την απόδοση τους δημιουργώντας ευκαιρίες στις εστίες Ντάγκινη και Ζαϊμάκη, ωστόσο το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο ρυθμός ήταν ακόμα καλύτερος, με τους γηπεδούχους να παίρνουν προβάδισμα στο σκορ με τον Έντι να βάζει μπροστά την ομάδα της Μεσσαράς με ωραία κεφαλιά κάνοντας το 1-0.

Το γκολ αυτό έδωσε «αέρα» στο Ασήμι, το οποίο σπατάλησε ευκαιρίες να καθαρίσει το παιχνίδι με τους Στεφανάκη, Γιαννουλάκη, ωστόσο οι προσπάθειες δεν βρήκαν στόχο.

Η Παλιανή ανέβασε την απόδοση της και κατάφερε να βρει γκολ ισοφάρισης με τον Βυνιχάκη με ωραίο πλάσε μέσα από την περιοχή μετά από τρομερή ενέργεια του Φουντουλάκη.

Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι «άγγιξαν» την ανατροπή στο 80ο λεπτό όταν ο Στρατιδάκης σούταρε έξω από την περιοχή, όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι, αφού σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Το σκορ παρά τις χαμένες ευκαιρίες στα τελευταία λεπτά δεν άλλαξε με αποτέλεσμα το Ασήμι και η Παλιανή να μοιραστούν βαθμούς και εντυπώσεις.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ασήμι Ντάγκινης, Σαριδάκης Χατζηπαυλίδης Αλ., Κουτεντάκης, Σφακιανάκης, Ανδρεαδάκης, Χατζηπαυλίδης Αγγ.(70’ Μακράκης Γ.), Έντι, Γιαννουλάκης, Στεφανάκης, Χατζηκωσταντίνου.

Παλιανή  Ζαϊμάκης, Φουντουλάκης Χ., Φουντουλάκης Σ., Σπινθουράκης Σ., Κεφαλάς, Ποτηράκης(λ.τ. 7’ Οικονομάκης Γ.(λ.τ. 88’ Καστιγάκης), Στρατιδάκης, Κοσμαδάκης, Οικονομάκης Κ., Μπινιχάκης(65’ Σπινθουράκης Ε.), Κριτσωτάκης.

Tο αποτέλεσμα του Σαββάτου:
[wpse_matches competition=”93297″ cdate=”2022-02-05″]
Η βαθμολογία:
[wpse_standing competition=”93297″]
Το πρόγραμμα της Κυριακής:
[wpse_matches competition=”93297″ cdate=”2022-02-06″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P