Στο μυαλό τους το ντέρμπι με τον ΠΟΑ

Έχουν αφήσει πίσω τους στον Αλμυρό το παιχνίδι Κυπέλλου με αντίπαλο τον Ρωμανό, όπου έστω και στα… πέναλτι, κατάφεραν να πανηγυρίσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση και πλέον επικεντρώνονται σε αυτό που ακολουθεί με τον ΠΟΑ.

Ο Αλμυρός, αγωνίστηκε τη περασμένη Τετάρτη (2/2) με αντίπαλο τον Ρωμανό για την 3η φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΗ, με το 2-2 στη κανονική διάρκεια και την παράταση να οδηγεί τις δύο ομάδες στα πέναλτι, εκεί όπου με δύο αποκρούσεις του Χανιωτάκη, η ομάδα του Γαζίου προκρίθηκε στην επόμενη φάση.

Πλέον, στον Αλμυρό, στρέφουν τη προσοχή τους στο κρίσιμο παιχνίδι με τον ΠΟΑ για το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, όπου επιθυμούν διακαώς τη νίκη, προκειμένου να κάνουν ένα ακόμα αποφασιστικό βήμα για την παραμονή τους στην κατηγορία.

Αμφίβολοι για το παιχνίδι αυτό, είναι οι Ντιατά-Ζέλιος, που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και θα κάνουν… αγώνα δρόμου για να διεκδικήσουν τη συμμετοχή τους σε αυτό.

Οι ποδοσφαιριστές του Αλμυρό, θα προπονηθούν σήμερα και αύριο, την Κυριακή θα έχουν ρεπό, ενώ από την Δευτέρα θα «φουλάρουν» τη προετοιμασία τους για το ντέρμπι με τους Ατσαλενιώτες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P