Ισόπαλο το γειτονικό ντέρμπι του Θραψανού!

Ισόπαλοι με 1-1 αναδείχτηκαν Ανθεστίων και ΟΦΑ στο γειτονικό ντέρμπι για την εξ΄ αναβολής αναμέτρηση της 17ης αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ!

Στο πρώτο μέρος ο ΟΦΑ ήταν αυτό που κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με τον Τσατσάκη να πιάνει την κεφαλιά από φάουλ του Καλεμάκη και να κάνει το 0-1!

Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι είχαν και καλές στιγμές με τους Κουσκόβ και Μπερνίκου για να διπλασιάσουν τα τέρματά τους χωρίς αποτέλεσμα. Στο 40΄ ο Ανθεστίωνας είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Δρακούλη ωστόσο νικήθηκε στο τετ α τετ από τον Χατζιδάκη και το 0-1 έμεινε μέχρι τη λήξη του πρώτου μέρους!

Στην επανάληψη ο Ανθεστίωνας μπήκε δυνατά και είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Μπερνίκου για να ισοφαρίσει, ωστόσο λίγο αργότερα ο ίδιος ποδοσφαιριστής με εξαιρετικό τελείωμα νίκησε τον αντίπαλο γκολκίπερ για το 1-1!

Λίγο αργότερα ο ίδιος ποδοσφαιριστής είχε νέα ευκαιρία για να κάνει την ολική ανατροπή, ωστόσο το 1-1 δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από ένα βαθμό!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ανθεστίων: Χρονάκης, Μακρογιαννάκης(72΄ Ανυφαντάκης), Βαρδής, Δρακάκης, Γκιούγκα, Χότζα(35΄ Στρατάκης), Κεφάκης(72΄ Καφούσης), Τρουλάκης, Κουσίδης, Δρακούλης, Μπερνίκου

ΟΦΑ: Χατζηδακής, Βερικοδίδης(65΄ Αουίντα), Μουρτζάκης, Τσατσάκης, Καλεμάκης, Λουλάκης(85΄ Χατζηδάκης Μ,), Κόκκινος, Κουσκόφ, Φρόκου, Ταμπάκης, Κόκκινος

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P