«Καρέ» μεταγραφών για Κόροιβο!

Στην ολοκλήρωση τεσσάρων μεταγραφών προχώρησαν οι διοικούντες του Κοροίβου, ενισχύοντας σημαντικά την ομάδα τους με τους Γιώργο Βασιλάκη, Νίκο Κάλα, Νίκο Τουγλή και Μανώλη Χουστουλάκη.

Όπως έγινε γνωστό από την ομάδα του Κοροίβου, τη φανέλα της ομάδας θα φορούν το 2022, οι προαναφερθέντες, αποτελώντας μεταγραφικά αποκτήματα του Ιανουαρίου.

Ο Νίκος Κάλλας είναι 29 ετών, αγωνίζεται ως δεξί μπακ, τελευταία του ομάδα ήταν η Παλιανή και έχει αγωνιστεί ακόμα μεταξύ άλλων σε Τριτωνία, Πόρο και Αγία Βαρβάρα, ενώ την αμυντική γραμμή ενισχύει και ο επίσης 29χρόνος Μανώλης Χουστουλάκης που αγωνίζεται ως αμυντικός, τελευταία του ομάδα ήταν ο Μαραθώνας και έχει αγωνιστεί ξανά στο παρελθόν με τη φανέλα της ομάδας.

Επιπλέον, για τον χώρο της μεσαίας γραμμής αποκτήθηκαν οι Γιώργος Βασιλάκης και Νίκος Τουγλής, από Παλιανή και Αετό Ανωγείων αντίστοιχα, με τον πρώτο να είναι 30 ετών και να έχει αγωνιστεί σε Μεταξοχώρι και Τριτωνία μεταξύ άλλων, ενώ ο Τουγλής είναι 27 ετών και αγωνιζόταν επί χρόνια στο Μεταξοχώρι.

Άπαντες θα είναι άμεσα διαθέσιμοι για τον Κόροιβο, που έχει ολοκληρώσει και τυπικά τις μεταγραφές τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P