«Στροφή» στον Ρωμανό, θλάση ο Ντιατά

Στο γήπεδο επέστρεψαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Αλμυρού, ξεκινώντας τη προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Τετάρτης (2/2) με αντίπαλο τον Ρωμανό, στο πλαίσιο της 3ης φάσης του Κυπέλλου της ΕΠΣΗ.

Οι ποδοσφαιριστές του Αλμυρού, προπονήθηκαν κανονικά σήμερα, με τον Άκη Κουράκη να είναι πλέον έτοιμος, έχοντας ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε, ενώ ο Γιάννης Κοιλιάρας που είχε μείνει εκτός αποστολής στο παιχνίδι με τον ΠΑΟ Ρουφ, ανεβάζει συνεχώς «στροφές».

Όσο αναφορά τώρα την περίπτωση του Σεκούμπα Ντιατά, ο ικανός ποδοσφαιριστής αποχώρησε τραυματίας στο παιχνίδι με τον ΠΑΟ Ρουφ, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για θλάση, ενώ θα γίνει αγώνας «δρόμου» έτσι ώστε να είναι έτοιμος στο παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής της Γ Εθνικής με αντίπαλο τον ΠΟΑ που θα διεξαχθεί στις 13 Φεβρουαρίου.

Στον Αλμυρό, έχουν στρέψει τη προσοχή τους στο παιχνίδι με τον Ρωμανό, όπου θέλουν διακαώς τη νίκη και την πρόκριση, καθώς ο θεσμός του Κυπέλλου είναι ένας θεσμός που τους ενδιαφέρει σε μεγάλο βαθμό.

Στα μεταγραφικά, ο Αλμυρός δεν αναμένεται να κάνει άλλη προσθήκη, όπως υποστηρίζουν πάντα στην ομάδα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P