«Καθάρισε» με Κλαπάκη και Τζουβάρα η Δαμάστα!

Η Δαμάστα ήταν η μεγάλη νικήτρια στο παιχνίδι με τον ΠΑΝΟΜ του οποίου επικράτησε με 2-0 για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος!

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα του Φάνη Χαλκιαδάκη, καθώς μόλις στο 9ο λεπτό κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με τον Κλαπάκη να κάνει το 1-0!

Μάλιστα οι γηπεδούχοι είχαν καλές στιγμές για να διπλασιάσουν τα τέρματά τους χωρίς αποτέλεσμα, ενώ στο 40΄ ο ΠΑΝΟΜ έχασε την μεγαλύτερη του ευκαιρία στο πρώτο μέρος με το Συσκάκη, ωστόσο το 1-0 έμεινε μέχρι το τελικό σφύριγμα του πρώτου μέρους!

Με το… καλημέρα στην επανάληψη η Δαμάστα κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματά της με τον Τζουβάρα να κάνει το 2-0 και να δίνει μεγάλο προβάδισμα νίκης στην ομάδα του!

Μάλιστα οι γηπεδούχοι είχαν και άλλες στιγμές με τον Αποστολάκη και  τον Τζουβάρα ενώ ο ΠΑΝΟΜ κατάφερε να απειλήσει στιγμές πριν το τέλος όταν ο Καουκάκης νικήθηκε στο τετ α τετ από τον Δανδάλη!

Ως αποτέλεσμα το 2-0 έμεινε μέχρι το τελικό σφύριγμα με τη Δαμάστα να παίρνει μία ιδιαίτερα σημαντική νίκη και να αυξάνει τη διαφορά της από την ομάδα των Μαλίων στους 4 βαθμούς, βρισκόμενη στην 6η θέση!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Δαμάστα: Δανδάλης, Μηλιαράκης, Κουτσάκης(85΄ Σερλιδάκης), Απλαδάς, Μαρκάκης, Πεταλάκης(75΄ Ανδρέας), Αποστολάκης(75΄ Κωτούλας), Κουτσοποδιώτης, Τζουβάρας(85΄ Ρουμπάκης), Μπαντούνας(4΄ λ.τ. Κοσμάς), Κλαπάκης

ΠΑΝΟΜ: Μήτρου, Σταυριανός(60 Βασιλάκης), Δρίτσας, Μαυρίδης, Καπετανάκης, Περογαμβράκης(70΄ Αντεμισάρης), Παπαδάκης(70’ Σφακιανάκης) , Καουκάκης, Δαριβιανάκης(65΄ Φανουράκης), Κολάι, Συσκάκης(60΄ Κούτουλας)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P