Έμεινε όρθια στο Μαρτινέγκο η Γόρτυνα!

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα στα Κανάρια και την Γόρτυνα με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1 και να μοιράζονται τους βαθμούς.

Οι καλές στιγμές του πρώτου ημιχρόνου ήταν λίγες, με τα Κανάρια να έχουν την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία, χωρίς να την μετουσιώνουν σε γκολ, μέχρι που ο αγώνας έφτασε στο 45ο λεπτό, όταν ο Σπανάκης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή με τον Μάτσα να δίνει το πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Μάνος Βασιλάκης πετυχαίνοντας το 1-0, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο σαρανταπεντάλεπτο.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στην επανάληψη και στο 53’ κατάφεραν να ισοφαρίσουν 1-1 με τον Μηναδάκη και να φέρουν την ισορροπία στο σκορ. Τα Κανάρια αντέδρασαν στο γκολ και στο 60’ έχασαν μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσουν όταν ο Πάπα με απευθείας κτύπημα φάουλ, είδε τη μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι, με το 1-1 να παραμένει μέχρι τέλους.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

Κανάρια: Παπαδάκης, Βασιλειάδης (46’ Κτιστάκης), Μαυροειδής, Βασιλάκης Νικ., Γκαρής, Κατσαβούνης, Σπανάκης (70’ Ελ Γιαχάουι), Βασιλείου (46’ Πάπα), Παπασπαράκης (67’ Καρπαθάκης), Βασιλάκης Μαν., Γκούντελος (46’ Κατσούρι).

Γόρτυς: Αλεβιζάκης, Χατζίου, Δαριβιανάκης, Παπαδάκης, Ξαγοραράκης, Μάτζα, Ψιμοπουλάκης (84’ Τόσκα), Μάλο, Φανουράκης (67’ Γιοτοπούλης), Κυριακάκης, Μηναδάκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P