Έμεινε όρθιος στην Ρόδο ο ΟΦΙ!

Τον βαθμό της ισοπαλίας κατάφερε να πάρει ο ΟΦΙ στην Ρόδο, μένοντας στο 0-0 με τον Διαγόρα.

Ο ΟΦΙ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στο πρώτο εικοσάλεπτο είχε δύο σημαντικές ευκαιρίες να πάρει προβάδισμα στο σκορ. Πιο συγκεκριμένα στο 9ο λεπτό ο Νεκούλ σούταρε, ωστόσο με δυσκολία ο Μπίντσης έδιωξε σε κόρνερ, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης δημιούργησε ευκαιρία για την ομάδα του, όμως και πάλι δεν βρήκε στόχο.

Ο Διαγόρας αντέδρασε και στο 35ο λεπτό έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία στο παιχνίδι, όταν ο Μπαστιάνο σημάδεψε το δοκάρι του ΟΦΙ. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου και οι δύο ομάδες πήγαν ισόπαλες χωρίς σκορ στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός ήταν κατώτερος σε σχέση με το πρώτο, με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθούν ευκαιρίες στα καρέ των δύο ομάδων και τον ΟΦΙ να κρατάει με ευκολία έναν ακόμα σημαντικό βαθμό στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Διαγόρας (Γιάννης Προβίδας): Μπίντσης, Τοπάλ, Καρατάσιος, Ρουγκάλας, Σινγκ, Γιώργου, Μουμίν, Λαμπίρης (90′ Μπούμπας), Τσιαντούλας (77′ Σάιμπερτ), Μπαστιάνος, Ζούνης (64′ λ.τρ. Παραστατίδης)

ΟΦΙ (Στάικος Βεργέτης): Καραγκιόζης, Ζήσης (70′ Χιντζίδης), Ντι Λορέντζο, Τορίμπιο, Κάρδαρης, Μεσσιδόρο, Λεμονής, Μπενίτεζ, Νεκούλ, Μπλάνκ (60′ Αντερέγκεν), Βουό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησάς με την αγαπημένη του Χρύσα ο Γιώργος Γιαγκιόζης

Ο Γιώργος Γιαγκιόζης ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με...

Προχωράει για Παπάζογλου ο Γιούχτας

Ο Παπάζογλου είναι μια περίπτωση που κοιτάζουν στον Γιούχτα,...

Η θέση του Γιούχτα για την υπόθεση Βογιατζής

Ο Γιούτχας με ανακοίνωσή του τοποθετήθηκε δημόσια για το...

Ατύχημα για τον Μπέο: Έπεσε στο λιμάνι του Βόλου!

Γλίστρησε στην προσπάθεια του να επιβιβαστεί σε σκάφος. Ατύχημα είχες...