Α1 ΕΠΣΗ: Επιβλητικές νίκες για ΑΟΤ και ΠΑΝΟΜ, «τρίποντο» στο ντεμπούτο Πίτσου

Ακάθεκτος συνέχισε ο ΑΟ Τυμπακίου που επικράτησε στο τοπικό ντέρμπι με τις Μοίρες με το επιβλητικό 5-0, ενώ 0-4 επικράτησε ο ΠΑΝΟΜ του ΕΓΟΗ στην Βαγιά. Την ίδια ώρα στον Κρουσώνα, ο ΠΑΟΚ στο ντεμπούτο του Μηνά Πίτσου στη τεχνική του ηγεσία, επικράτησε 3-0 των Ασιτών.

Στο Τυμπάκι, ξεχώριζε το Μεσαρίτικο ντέρμπι ανάμεσα στον ΑΟΤ και τις Μοίρες, όμως η ομάδα του Μιχάλη Κουτεντάκη, έκανε τα δύσκολα-εύκολα, επικρατώντας 5-0 με δύο γκολ του Παραθύρα, ένα του Παπανδρέου, ένα του Μεταξάκη και ένα το Ζαφείρη.

Στην Βαγιά, ο ΠΑΝΟΜ «πέρασε» με το επιβλητικό 0-4 επικρατώντας του ΕΓΟΗ με γκολ των Κατσούλη, Δρίτσα, Καουκάκη και Νίκολι, ενώ ο ΠΑΟΚ, στο ντεμπούτο Πίτσου, επικράτησε 3-0 των Ασιτών με γκολ των Μπαμπουλάκη, Ανωγειανάκη και Σακλαμάκη.

Στην Ελιά, σε ένα ακόμα σημαντικό παιχνίδι, ο Ανθεστίων προηγήθηκε 0-1 με τον Κεφάκη, για να ισοφαρίσει προσωρινά η ΑΕΚ με τον Χρήστο Νικολάου. Στη συνέχεια, ο Ανθεστίων με γκολ των Τρουλάκη, Μπερνίκου και Δρακούλη, διαμόρφωσε το 1-4 και πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη. Στη Δαμάστα, ο ΟΦΑ «πέρασε» με σκορ 1-3 με γκολ των Φραγκιαδάκη, Κουσκόφ και Φρόκου, ενώ είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Κωτούλας.

Τα αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής:

[wpse_matches competition=”93285″ cdate=”2022-01-15″]
[wpse_matches competition=”93285″ cdate=”2022-01-16″]

Η βαθμολογία:

[wpse_standing competition=”93285″]

Το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής:

[wpse_matches competition=”93285″ cdate=”2022-01-22″]
[wpse_matches competition=”93285″ cdate=”2022-01-23″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δ. Σωτηρίου: «Έρχομαι για τον Μάριο Σηφάκη και είμαι χαρούμενος που θα συνεργαστούμε» (vid)

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Χερσονήσου προχώρησε...

Προχωράει για Παπάζογλου ο Γιούχτας

Ο Παπάζογλου είναι μια περίπτωση που κοιτάζουν στον Γιούχτα,...

Τρία νέα παιδιά από τα Χανιά ετοιμάζονται για τα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ!

Με το βλέμμα στο μέλλον και την ενίσχυση των...