Ο Μ. Μαρκάκης νέος γυμναστής στον Πόρο!

Ο Μάνος Μαρκάκης θα είναι ο νέος γυμναστής του Πόρου, όπως ανακοίνωσαν οι “μπλε” το απόγευμα της Παρασκευής.

Ο μέχρι πρότινος γυμναστής του ΠΑΟΚ και άμεσος συνεργάτης του Μάριου Σηφάκη, έδωσε τα… χέρια με τους ιθύνοντες του Πόρου και μέχρι το τέλος της σεζόν θα είναι στο πλευρό του Ανδρέα Σκέντζου και του Αχιλλέα Δημητριάδη αναλαμβάνοντας χρέη γυμναστή.

Η ανακοίνωση: “Ο Α.Ο. Πόρου ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Μάνο Μαρκάκη ο οποίος από την Τετάρτη 05 Δεκεμβρίου ανέλαβε και επίσημα καθήκοντα νέου γυμναστή στην ομάδα μας. Νευραλγικό πόστο το οποίο καλύφθηκε από τη διοίκηση σε συνεννόηση με το προπονητικό τιμ μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Νίκο Τσαγκατάκη. Με την επιστημονική κατάρτιση, την εμπειρία και τις γνώσεις του Μάνου στο χώρο του ποδοσφαίρου προσδοκούμε στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Καλωσορίζουμε τον Μάνο Μαρκάκη στην οικογένεια του Πόρου και του ευχόμαστε σιδεροκέφαλος και καλή επιτυχία στο έργο του”.

Ποιος είναι ο Μάνος Μαρκάκης: “Ο Μάνος Μαρκάκης αποτέλεσε το… δεξί χέρι και τον στενό συνεργάτη του Μάριου Σηφάκη τόσο στον Ανθεστίωνα (2019 – 2020) όσο και στον ΠΑΟ Κρουσώνα (2020 – 2021) στον οποίο ήταν μαζί μέχρι και πριν λίγο χρονικό διάστημα. Τελείωσε το ΤΕΦΑΑ Αθηνών και είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA Β’. Γεννήθηκε στις 16 Ιουλίου 1987 στην Αθήνα και έχει καταγωγή από το Ηράκλειο. Διετέλεσε γυμναστής σε Ανθεστίωνα και ΠΑΟ Κρουσώνα με τον Μάριο Σηφάκη στον πάγκο, ενώ στην ομάδα του Θραψανού είχε και ρόλο βοηθού προπονητή. Ως προπονητής έχει εργαστεί για έξι χρόνια στην Ακαδημία του Παναθηναϊκού στο Ηράκλειο (ΠΟΗ), καθώς και στις Ακαδημίες Χαϊδαρίου, Αγίων Αναργύρων. Ως ποδοσφαιριστής κάλυπτε όλη την αριστερή πλευρά. Αγωνίστηκε στις ομάδες υποδομής του Ολυμπιακού, έγινε επαγγελματίας στον Πανιώνιο, ενώ φόρεσε επίσης τη φανέλα των Μαρκό, Χαϊδαρίου, Κεραυνού Κερατέας, Αιγάλεω, Αγίων Αναργύρων, Μανδραϊκού.

*Στη φωτογραφία ο νέος γυμναστής του Πόρου μας Μάνος Μαρκάκης με τον προπονητή της ομάδας μας Ανδρέα Σκέντζο και τον προπονητή τερματοφυλάκων Αχιλλέα Δημητριάδη”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P