Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ: Στις εξέδρες μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας!

Ο Αστέρας Τρίπολης εξέδωσε ανακοίνωση, κάνοντας γνωστό προς τους φιλάθλους πως μόνο όσοι έχουν αγοράσει εισιτήρια διαρκείας θα δώσουν το παρών στο ματς με τον ΟΦΗ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Σύμφωνα με την ισχύουσα Κοινή Υπουργική Απόφαση Αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 81558/2021 οι παρευρισκόμενοι θεατές στις αθλητικές εγκαταστάσεις δεν επιτρέπεται να υπερβαίνουν το δέκα τοις εκατό (10%) της πληρότητας των εξεδρών και τον ανώτατο αριθμό των χιλίων (1000).

Ως εκ τούτου, για την αναμέτρηση του ΑΣΤΕΡΑ με τον ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2021-2022 ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΔΟΘΟΥΝ μεμονωμένα εισιτήρια.

Δικαίωμα εισόδου στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” θα έχουν ΜΟΝΟ οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας.

Για την είσοδό τους στο γήπεδο απαραίτητη είναι η προσκόμιση δημόσιου εγγράφου ταυτοποίησης στοιχείων και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Η ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Συναντήθηκε με τον Σταύρο Αρναουτάκη ο Ηλ. Κουτσουπιάς

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής Ηλίας Κουτσούπιας, που αγωνίζεται στην ιταλική...

Έντονο το ενδιαφέρον για τον Κώστα Βρεττό

Δέκτης έντονου ενδιαφέροντος έχει γίνει ο Κώστας Βρεττός. Ο έμπειρος...

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο με πρόεδρο τον Μάνο Λημναίο-Ποιοι εκλέχτηκαν

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο με την ανάδειξη...

Ένσταση από τον Στ. Σωκιανό στις εκλογές του ερασιτέχνη Ηροδότου

Ο Στέλιος Σωκιανός υπέβαλε ένσταση κατά την διαδικασία των...

Κ. Βαρδαβάς: «Θέλω να μπει ο ΟΦΗ στο Παγκρήτιο αλλά ο δήμος πρέπει να διαφυλάξει το δημόσιο συμφέρον»

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου, ο πρώην Αντιδήμαρχος Καθαριότητας...