Δύσκολα θα κινηθεί μεταγραφικά η Αγία Βαρβάρα

Μπορεί επισήμως να έχουμε μπει σε μεταγραφική περίοδο, όμως οι… προσθαφαιρέσεις δεν φαίνεται να κερδίζουν… έδαφος στην Αγία Βαρβάρα.

Η ομάδα του Γιώργου Φιολιτάκη, στο πρώτο μισό της φετινής περιόδου, πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία, αναδείχθηκε πρωταθλήτρια χειμώνα, ενώ «απώλεσε» την πρώτη θέση λίγο πριν το φινάλε του 2021, καθώς το παιχνίδι της με τον Άγιο Δημήτριο για την 10η αγωνιστική αναβλήθηκε, κάτι που επέτρεψε σε Ρούβα και Τύλισο να την προσπεράσουν με παιχνίδι περισσότερο.

Έχοντας ως συγκομιδή 18 βαθμούς, που προέρχονται από πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες και μόλις μία ήττα, από την Τύλισο, έχει ικανοποιήσει τους ανθρώπους της ομάδας που δείχνουν ικανοποιημένοι τόσο από τη πορεία, όσο και από το έμψυχο δυναμικό της ομάδας και για τον λόγο αυτό, δεν φαίνεται πως υπάρχει κάτι στο μυαλό τους για τη μεταγραφική περίοδο.

Στην Αγία Βαρβάρα, πιστεύουν, πως έχουν ένα πλήρες ρόστερ και θα κινηθούν μόνο εάν βρεθεί κάτι εξαιρετικό που θα τους ανεβάσει επίπεδο, εάν όχι, θα πορευτούν ως έχει…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P