Πήρε και πάλι βαθμό στο φινάλε η Φαιστός!

Για τέταρτη φορά τη φετινή αγωνιστική περίοδος, η Φαιστός καταφέρνει στην εκπνοή του αγώνα, να βρει γκολ και να αποφύγει την ήττα, αυτή τη φορά «θύμα» της το Ασήμι, που προηγούνταν αλλά ο Ντισπυράκης στο 94’ ισοφάρισε για το τελικό 2-2.

Η ομάδα του Νίκου Φανουράκη, κατάφερε αρχικά στο 15’ με τον Στεφανάκη, να πάρει το προβάδισμα και δύο λεπτά αργότερα ο Τσαφαντάκης έκανε το 0-2, δίνοντας σαφέστατο προβάδισμα στο Ασήμι.

Παρά το εις βάρος της σκορ η Φαιστός, μείωσε με τον Λυδάκη σε 1-2 το 43ο λεπτό, ενώ στο 65’ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στο 1-3 με τον Στεφανάκη, αλλα το γκολ ακυρώθηκε κάτω από έντονες διαμαρτυρίες των ανθρώπων της ομάδας του Ασημίου.

Τελικά, η Φαιστός με γκολ του Ντισπυράκη στο 94’, κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, κάτι που πετυχαίνει 4η φορά τη φετινή σεζόν!

Φαιστός: Σωπασής, Τάρε, Παπαδάκης Σ., Ρουκουνάκης, Καρταλιανάκης, Νικολιδάκης Σ., Παπαδάκης Α., Φραγκιαδάκης Μ.(60’ Παπαδάκης Ν.), Ντισπυράκης, Κιόσια(60’ Γρηγοράκης Γ.), Λυδάκης

Ασήμι: Ντάγκινης, Χατζηπαυλίδης Ι., Χατζηπαυλίδης Αγγ., Χατζηπαυλίδης Αλ., Κουτεντάκης, Σαριδάκης, Ανδρεαδάκης(70′ Σφακιανάκης), Τσαφαντάκης, Στεφανάκης(93′ Μιχελάκης), Αβανίδης, Μακράκης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P