Νίκη με ανατροπή για το Λίντο, παράπονα ο Πήγασος!

Μία σημαντική νίκη με 3-1 πανηγύρισε το Λίντο και μάλιστα με ανατροπή επί του Πήγασου για τη 10η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

Σε ένα πρώτο μέρος χωρίς πολλές ευκαιρίες ο Πήγασος ήταν αυτός που κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ στο 23ο λεπτό όταν ο Αγγελής έκλεψε τη μπάλα και νίκησε τον Παπατσαρούχα για το 0-1!

Και ενώ ο χρόνος κυλούσε και το 0-1 παρέμενε λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους και πιο συγκεκριμένα στο 43΄ το Λίντο έφερε το παιχνίδι στα ίσα με τον Σεβδαλή να κάνει το 1-1 το οποίο ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται έντονα καθώς ποδοσφαιριστής του βρίσκονταν στο έδαφος, ωστόσο το παιχνίδι συνεχίστηκε με το Λίντο να φτάνει στο γκολ!

Στην επανάληψη η αναμέτρηση σημαδεύτηκε από τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή Χαντίγια ο οποίος πάτησε άσχημα και χρειάστηκε το ασθενοφόρο για να αποχωρήσει από το γήπεδο, με το παιχνίδι να διακόπτεται για περίπου 10 λεπτά!

Μετά την επανέναρξη της αναμέτρησης το Λίντο κατάφερε να φτάσει στην ολική ανατροπή του σκορ χάρη σε δύο τέρματα του Γκιουλμιχάλη ο οποίος και υπέγραψε την ανατροπή και διαμόρφωσε το τελικό 3-1!

Ο Πήγασος κατάφερε να σκοράρει στη συνέχεια με τον Κανταρτζή ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ στον γκολκίπερ του Λίντο Παπατσαρούχα, κάτι που έφερε τις διαμαρτυρίες του Πήγασου με το 3-1 να μένει μέχρι το τέλος!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λίντο: Παπατσαρούχας, Τσαχλιώτης, Διακάκης, Γιακουμάκης(46΄Ψαλιδάκης), Τσαγκαράκης, Μπουρδάκης, Σεβδαλής, Κομνηνός, Βλαχάκης, Πεδιαδιτάκης(55΄ Παπαδάκης), Μαθιουδάκης(55΄ Γκιουλμιχάλης)

Πήγασος: Κασσαπάκης, Φαιδρός, Κυριακάκης, Χαντίγια(70΄Δουκιατζάκης), Κανταρτζής, Τζουγκράνης, Τσαγκαράκης, Αγγελής, Σωμαράκης, Εργαζάκης, Κανταρτζής Μ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P