Ο Ξένος… συστήθηκε στον Ερμή Ατσαλένιου

Η ΑΕ Κρητών πέτυχε μια σπουδαία νίκη (3-2) με ανατροπή στις καθυστερήσεις.

Εκπληκτικό ματς διεξήχθη στη Βαγιά, με τους την ΑΕ Κρητών να παίρνει το «τρίποντο» λίγο πριν από τη λήξη του αγώνα και ενώ είχε βρεθεί δύο φορές πίσω στο σκορ. Απόλυτος ήρωας για τους νικητές ήταν ο Ξένος, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ.

Οι «πράσινοι» πήραν το προβάδισμα στο 25’ με τον Κουναλάκη, ωστόσο οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν δέκα λεπτά αργότερα με τον Ξένο. Στην εκπονή (45’) του πρώτου μέρους ο Παπαδάκης πέτυχε το 1-2 για τους Ατσαλενιώτες, που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους. Στο 83’, πάντως, ο Ξένος ισοφάρισε και στο 93’ διαμόρφωσε το τελικό 3-2. Στους πανηγυρισμούς, μάλιστα, δέχτηκε 2η κίτρινη και αποβλήθηκε.

ΑΕ Κρητών: Μανουσάκης, Ξηνταβελωνάκης, Παντζαρίδης, Ρέππας Μ., Βιγκάκης, Στιβακτάκης, Γιακουμάκης Π. (70’ Ορφανουδάκης), Σταυράτης, Ριζάκης, Γεωργιουδάκης (55’ Ταμιωλάκης), Ξένος.

Ερμής Ατσαλένιου:  Πόλο, Ανδρουλάκης (75’ Παρασύρης), Κουμάκης Χρ., Μαυροζαχαράκης, Κουναλάκης (63’ Χρονάκης), Μαυρογιαννάκης, Καλλέργης, Κωνσταντακόπουλος, Ντουλάκης (75’ Κουγιός), Μουντράκης (85’ Μουντράκης), Παπαδάκης (63’ Τζανής).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P