Επέστρεψαν στις επίτυχιες τα Χανιά

Πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση και επιβλήθηκαν 0-2 του Παναθηναϊκού Β’.

Με τον καλύτερο τρόπο άφησαν πίσω τους τις δύο συνεχόμενες ήττες στα Χανιά, αφού απέδωσαν ωραίο ποδόσφαιρο στον Ασπρόπυργο και πήραν δίκαια το «διπλό» επί των «πρασίνων». Έφτασαν, έτσι, στους 11 βαθμούς και βελτίωσαν τη συγκομιδή τους.

Το «τριφύλλι» ξεκίνησε πιο δυνατά και έχασε μια μεγάλη ευκαιρία με τον Τσιριγώτη στο 6’. Από τα μέσα του πρώτου μέρους, βέβαια, και μετά οι «μπλε» ήταν ανώτεροι και δημιούργησαν αρκετές καλές φάσεις. Θα μπορούσαν, έτσι, να σκοράρουν στο 25’ με τον Τριανταφυλλάκο, αλλά και στο 39’ με τον Βασιλόγιαννη.

Στην επανάληψη μπορεί αρχικά ν’ απουσίασαν οι μεγάλες ευκαιρίες, ωστόσο στο 68’ ο Βασιλόγιαννης με ωραία ατομική ενέργεια πέτυχε το 0-1 για τα Χανιά. Τα πάντα τελείωσαν στο 87’, όταν ο Κογιέτε με καταπληκτικό τεχνικό σουτ σημείωσε το 0-2. Στο επόμενο λεπτό ο Σιδηράς έκανε το γυριστό σουτ και ο Κουτζαβασίλης μπλόκαρε.

Παναθηναϊκός Β’: Χριστογεώργος, Βαγιανίδης, Σιδεράς, Θεοχάρης, Αθανασακόπουλος, Κρυπαράκος, Σαρδέλης (90+2′ Ματσαδές), Ρόμπι, Μαρτίνης (65′ Κούτσιας), Τσιριγώτης, Ηλιάδης (73’ Σέχου).

Χανιά: Κουτζαβασίλης, Κογιέτε, Ζιούλης, Πατάπης, Τσαμούρης, Μασούρας (65′ Κάρλος), Παναγιωτούδης, Τριανταφυλλάκος, Μπαΐροβιτς (85’ Κολλάς), Βάρκας (53′ Καψάλης), Βασιλόγιαννης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P