Αμφίβολη η συμμετοχή του Αντωνίου

Στο παιχνίδι με τον Γιούχτα για την 8η αγωνιστική του 7ου ομίλου της Γ Εθνικής, έχουν στρέψει τη προσοχή τους στον Αλμυρό, με τους Κοκολάκη-Καλομοίρη να έχουν επωμιστεί το βάρος της προετοιμασίας των ποδοσφαιριστών μετά την παραίτηση του Δημήτρη Βολονάκη και την συμφωνία με τον Μανώλη Παπαματθαιάκη.

Ο Αλμυρός, συνέχισε απρόσκοπτα τη προετοιμασία του, με το τεχνικό επιτελείο να προετοιμάζει τους ποδοσφαιριστές για το Ηρακλειώτικο ντέρμπι, ενώ παράλληλα, η διοίκηση, «έτρεχε» το θέμα του προπονητή, ενώ υπενθυμίζουμε, ανακοινώθηκε η έναρξη της συνεργασίας με τον Μανώλη Παπαματθαιάκη, ο οποίος όμως θα «πιάσει» δουλειά προς τα τέλη του μήνα.

Στο παιχνίδι με τον Γιούχτα, δεν θα αγωνιστεί σίγουρα ο τιμωρημένος Τουγλής, που αντίκρισε τη κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι με τον Άρη Σούδας, ενώ αντίθετα, επιστρέφει ο Ενγκουέμ που εξέτισε τη τιμωρία του.

Εκτός παραμένει ο Μάρκος Μίσκου, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Αντωνίου, που έχει αιμάτωμα στη φτέρνα και η συμμετοχή του στο παιχνίδι θα κριθεί τη τελευταία στιγμή.

Στον Αλμυρό, μετά το 1-1 με τον Άρη Σούδας, επιθυμούν διακαώς να επανέλθουν άμεσα στα θετικά αποτελέσματα. Η προετοιμασία του Αλμυρού θα συνεχιστεί σήμερα και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο (18/12).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P