Χωρίς Μαυρή κόντρα στην Αναγέννηση Ιεράπετρας!

Συνεχίζεται η προετοιμασία του ΑΟΑΝ για το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής κόντρα στην Αναγέννηση Ιεράπετρας!

Μετά την πρώτη φετινή ήττα στον ΑΟΑΝ θέλουν να επιστρέψουν άμεσα στα θετικά αποτελέσματα και αυτό θα προσπαθήσουν να πετύχουν κόντρα στην Αναγέννηση Ιεράπετρας, ούτως ώστε να παραμείνουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα!

Στα αγωνιστικά ο Νίκος Σουργιάς θα έχει όλους του τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του πλην του Μαυρή ο οποίος υποβλήθηκε σε μία μικροεπέμβαση στο πόδι και δεν προπονήθηκε καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας!

Παράλληλα στην ομάδα του Αγίου Νικολάου προετοιμάζονται και για τη σημερινή μουσική εκδήλωση με το συγκρότημα του Αναστάση Μπούχλη και του Αντώνη Κουράκη όπου πλήθος κόσμου αναμένεται να δώσει το παρόν!

Ήδη βέβαια στο μυαλό των ανθρώπων του ΑΟΑΝ τρέχει και ο μεταγραφικός σχεδιασμός ενόψει Ιανουαρίου και έχουν ξεκινήσει κάποιες επαφές με ποδοσφαιριστές χωρίς ωστόσο να έχει υπάρξει κάτι οριστικό μέχρι στιγμής! Οριστικά παρελθόν αποτελεί ο Μακρόν ο οποίος λόγω των πολλών του τραυματισμών δεν μπόρεσε να βοηθήσει ιδιαίτερα τη φετινή χρονιά, με τον ίδιο να βρίσκεται ήδη εκτός Ελλάδας και να αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P