
Δεν βγήκε λευκός… καπνός στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην Τριτωνία και το… σενάριο να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα βρίσκεται στο “τραπέζι”.
Σε τεντωμένο σκοινί βαδίζουν στην Τριτωνία, αφού στην συνάντηση που έγινε το βράδυ της Δευτέρας δεν βρέθηκε κάποια λύση και πλέον τις επόμενες ώρες ίσως και αύριο να έχουμε τις τελικές εξελίξεις στην ομάδα του Αστριτσίου αφού θα πραγματοποιηθεί νέο διοικητικό συμβούλιο.
Η κατάσταση μοιάζει μη αναστρέψιμη για την Τριτωνία παρά τις προσπάθειες που γίνονται και το πιθανότερο σενάριο αυτή τη στιγμή είναι η ομάδα ν’αποχωρήσει από το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ.
Τίποτα δεν θεωρείται τελεσίδικο για την Τριτωία, ωστόσο οι οιωνοί δεν είναι θετικοί για το σωματείο, κάτι που θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ώρες.
Ο προβληματισμός είναι έντονος στην Τριτωνία και όλα δείχνουν πως σύντομα θα πέσουν άδοξα οι τίτλου του τέλους…