Εμφατικό πέρασμα του Παναθηναϊκού από το Ατσαλένιο!

Σπουδαίο διπλό πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός στο Ατσαλένιο στην έδρα του Ερμή, επικρατώντας με το εντυπωσιακό 1-5 για την 7η αγωνιστική της Β1 ΕΠΣΗ.

Ο Ερμής Ατσαλένιου μπήκε δυνατά στο ματς και έχασε σπουδαία ευκαιρία να ανοίξει το σκορ αρκετά νωρίς, όμως η προσπάθεια του Καλλέργη σταμάτησε στο δοκάρι.

Ο ΠΟΗ απάντησε άμεσα στις ευκαιρίες και κατάφερε μάλιστα να ανοίξει το σκορ στο 4ο λεπτό ο Στειακάκης. Το γκολ αυτό έδωσε ψυχολογία στους «πράσινους» οι οποίοι πέτυχαν και δεύτερο γκολ στο 26ο λεπτό με τον Φανουράκη.

Το σκορ παρά τις χαμένες ευκαιρίες τόσο του Ερμή Ατσαλένιου όσο και του Παναθηναϊκού δεν άλλαξε με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το «τριφύλλι» να είναι μπροστά στο σκορ με δύο τέρματα.

Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου ο Παναθηναϊκός πέτυχε δύο ακόμα τέρματα «καθαρίζοντας» ουσιαστικά το παιχνίδι. Πιο συγκεκριμένα στο 48ο λεπτό παίκτης του Ερμή έστειλε άθελα του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, ενώ στο 50ο λεπτό ο Στειακάκης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0.

Ο Ερμής Ατσαλένιου προσπάθησε να πετύχει κάποιο γκολ και να κυνηγήσει κάτι από την αναμέτρηση, κάτι που κατάφερε στο 64ο λεπτό με τον Χρονάκη να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα μετά από εκτέλεση φάουλ.

Η «χαρά» του γκολ δεν κράτησε αρκετή ώρα για τον Ερμή Ατσαλένιου, αφού στο 66ο λεπτό ο Φραγκομανωλάκης πέτυχε το 1-5 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Ερμής Ατσαλένιου: Πόλο, Χαριτάκης, Κουμάκης Χ., Μαυροζαχαράκης, Κουναλάκης, Μαυρογιαννάκης, Καλλέργης, Χρονάκης, Κουγιός, Παπαδάκης, Τσαγκαράκης.

ΠΟΗ: Κτιστάκης, Στειακάκης(70’ Φραγκομανωλάκης), Παππάς, Χοτζάι, Κοτζιάς(60’ Γιαννακουδάκης), Γεμιτζόγλου, Φουντουλάκης(70’ Αλεβιζάκης), Φανουράκης(75’ Σταθάκης), Γραμματικάκης, Μασούκι(44’ λ.τ. Χρονάκης), Κορνελάκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P