Έχασε και ήρθε δεύτερος ο Ολυμπιακός

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν κακοί και ηττήθηκαν  1-0 από την Αντβέρπ.

Ο Ολυμπιακός είχε έτσι κι αλλιώς δύσκολο έργο εκ προοιμίου για να καταλάβει την πρώτη θέση στον όμιλο του. Οι Πειραιώτες δεν μπόρεσαν να κερδίσουν τους Βέλγους, παρόλο που ακόμη και να τα κατάφερναν, δεν τους έφτανε, αφού η Φενέρμπαχτσε δεν κέρδισε την Άιντραχτ.

Η ομάδα του Μαρτίνς, έτσι, συνεχίζει στο Europa League, αλλά για να περάσει στους «16» θ’ αναμετρηθεί με αντίπαλο, που προέρχεται από το Champions League και τη Δευτέρα (13/12) περιμένει την κλήρωση.

Όσον αφορά στη σημερινή αναμέτρηση, οι γηπεδούχοι μπήκαν από νωρίς μπροστά στο σκορ, αφού μόλις στο 6’ ο Μπαλικβίσα «έγραψε» το 1-0. Δεν άλλαξε τίποτα μέχρι τέλους και ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα.

ΑΝΤΒΕΡΠ (Μπράιαν Ρίσκε): Μπουτέ, Μπατάιγ, Αλμέιδα, Ντεσολέιγ (57′ λ. τρ. Ενχελς), Ντε Λατ (58′ Κουίρινεν), Ντουόμο, Γκέρκενς, Βερστράτ, Μπαλικουΐσα (88′ Γιουσούφ), Μπένσον (73′ Σαμάτα), Έγκεσταϊν (73′ Φρέι).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Λαλά (66′ Ανδρούτσος), Σωκράτης, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης (46′ Αγκιμπού Καμαρά), Εμβιλά, Μαντί Καμαρά, Ονιεκούρου (60′ Βρουσάι), Ρόνι Λόπες (46′ Μασούρας), Τικίνιο (46′ Αραμπί).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κ. Βαρδαβάς: «Θέλω να μπει ο ΟΦΗ στο Παγκρήτιο αλλά ο δήμος πρέπει να διαφυλάξει το δημόσιο συμφέρον»

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου, ο πρώην Αντιδήμαρχος Καθαριότητας...

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο με πρόεδρο τον Μάνο Λημναίο-Ποιοι εκλέχτηκαν

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο με την ανάδειξη...

Ένσταση από τον Στ. Σωκιανό στις εκλογές του ερασιτέχνη Ηροδότου

Ο Στέλιος Σωκιανός υπέβαλε ένσταση κατά την διαδικασία των...

Ρενάτο Γκίνη και Ηλίας Κουτσουπιάς οι μεγάλοι νικητές του 2ου Foot Tennis στο Ατσαλένιο

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο τουρνουά Foot Tennis...

Οι υποψήφιοι στις εκλογές του Ηροδότου

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις σημερινές εκλογές...