Πήρε το ντέρμπι και ανέβηκε στην 4η θέση ο Πόρος!

Μία σπουδαία νίκη πανηγύρισε ο Πόρος ο οποίος επικράτησε του Αλμυρού με 1-0 για την εξ΄ αναβολής αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής της Γ Εθνικής και ανέβηκε μόνος στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα!

Ο Πόρος μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 2ο λεπτό είχε καλή στιγμή με μακρινό σουτ του Νάκα, ενώ λίγο αργότερα η προσπάθεια του Παγώνη από το ύψος του πέναλτι πέρασε άουτ.

Οι «μπλε» βρήκαν τελικά το γκολ στο 5ο λεπτό όταν μετά από κάθετη του Καστελλιανάκη ο Αζίζι με ωραίο τελείωμα έκανε το 1-0 για την ομάδα του Ανδρέα Σκέντζου!

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και στο 15΄ μετά από κόρνερ του Τουγλή ο Ντιατά έπιασε μία κεφαλιά με τη μπάλα να περνά άουτ! Στο 36΄ ο Αλμυρός είχε νέα καλή στιγμή όταν μετά από λάθος του Παγώνη ο Ντιατά έκλεψε τη μπάλα ωστόσο πριν σουτάρει ο Παπαδομιχελάκης έβαλε την προβολή και έδιωξε σε κόρνερ.

Λίγο αργότερα οι φιλοξενούμενοι απείλησαν και πάλι με μακρινό σουτ του Αντωνίου το οποίο απέκρουσε δύσκολα ο Ζαφείρης, ενώ και στο 40ο λεπτό ο γκολκίπερ των «μπλε» ήταν πρωταγωνιστής διώχνοντας σε κόρνερ την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γιαλούση.

Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους με τον Πόρο να πηγαίνει στα αποδυτήρια με το υπέρ του 1-0!

Στην επανάληψη ο Αλμυρός μπήκε δυνατά και προσπάθησε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, ωστόσο η προσπάθεια του Πιερτζιάκομι πέρασε άουτ, ενώ ο Ζαφείρης απέκρουσε στην συνέχεια το σουτ του Αντωνίου!

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν την πίεσή τους για να φτάσουν στο γκολ της ισοφάρισης, ενώ ο Πόρος κρατούσε το υπέρ του προβάδισμα και προσπαθούσε να απειλήσει με κάποιες αντεπιθέσεις!

Παρά τις όποιες προσπάθειες ωστόσο μέχρι το φινάλε το σκορ δεν άλλαξε με τον Πόρο να πανηγυρίζει ένα σπουδαίο τρίποντο που τον ανεβάζει μόνος στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πόρος: Ζαφείρης, Νάκας(86΄ Πανάγου), Μπάμπης, Παπαδομιχελάκης, Παγώνης, Αριστεινίδης, Αζίζης(86΄ Πλαϊτάκης), Τσάτσος(66΄ Μπέλιτς), Καστελλιανάκης(53΄ Στεφανάκης), Πήλιος, Λούσι

Αλμυρός: Χανιωτάκης, Αντωνίου(64΄ Ζέλιος), Τουγλής(90′ Κανδυλάκης), Γιαλούσης, Νγκουέμ, Κουράκης(64΄ Γαρεφαλάκης), Πιερτζιάκομι, Μπρέγκνα(85΄ Χαϊντίνι), Ντιατά, Δαμιανάκης(85΄ Κασαπάκης), Ντιονίσιο

Η εξέλιξη της αναμέτρησης:

Μεγάλο ντέρμπι στο Ατσαλένιο ανάμεσα στον Πόρο και τον Αλμυρό στο εξ αναβολής παιχνίδι με τις δύο ομάδες να στοχεύουν στο… τρίποντο για την τέταρτη θέση. Το ?????????? βρίσκεται εκεί και θα σας μεταφέρει ζωντανά και λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα ανά δύο (2) λεπτά*

Τελικό σφύριγμα στο Ατσαλένιο, με τον Πόρο να παίρνει τη σπουδαία νίκη επί του Αλμυρού με 1-ο χάρη στο γκολ του Αζίζι από το 5ο λεπτό!

90΄ Νέα αλλαγή για τον Αλμυρό! Στη θέση του Τουγλή ο Κανδυλάκης!

86΄ Διπλή αλλαγή και για τον Πόρο! Πλαϊτάκης και Πανάγου αντί των Αζίζι και Νάκα!

85΄ Διπλή αλλαγή για τον Αλμυρό! Χαϊντίνι και Κασαπάκης αντί των Μπρέγκνα και Δαμιανάκη

75΄ Μικρή διακοπή στο παιχνίδι. Ο Νάκας χτύπησε στο κεφάλι σε μία διεκδίκηση και του δίνονται οι πρώτες βοήθειες.

66΄ Αλλαγή και για τον Πόρο. Στη θέση του Τσάτσου περνάει ο Μπέλιτς!

64΄ Διπλή αλλαγή για τον Αλμυρό! Γαρεφαλάκης και Ζέλιος στη θέση των Κουράκη και Αντωνίου

63΄ Σουτ του Αντωνίου, μπλόκαρε ο Ζαφείρης!

56΄ Δυνατό σουτ του Αντωνίου η μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

53΄ Αναγκαστική αλλαγή για τον Πόρο. Ο Στεφανάκης στη θέση του Καστελλιανάκη!

48΄ Φάουλ του Πιερτζιάκομι η μπάλα άουτ.

46΄ Ξεκίνησε το δεύτερο μέρος.

Ημίχρονο στο Ατσαλένιο με τον Πόρο να προηγείται στο σκορ με 1-0!

40΄ Μεγάλη ευκαιρία για τον Αλμυρό να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Ο Γιαλούσης εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ έξω από την περιοχή, ωστόσο ο Ζαφείρης με εξαιρετική απόκρουση έδιωξε σε κόρνερ.

38΄ Μακρινό σουτ του Αντωνίου δύσκολα σε κόρνερ ο Ζαφείρης.

36΄ Μετά από λάθος του Παγώνη, ο Ντιατά έκλεψε τη μπάλα, ωστόσο πριν σουτάρει ο Παπαδομιχελάκης έβαλε την προβολή και έδιωξε σε κόρνερ.

30΄ Έχουμε συμπληρώσει μισή ώρα αγώνα, με το παιχνίδι να είναι ισορροπημένο μετά το πρώτο εντυπωσιακό δεκάλεπτο του Πόρου.

20’ Σέντρα τουγλή μπλόκαρε ψηλά ο Ζαφείρης.

15΄ Την εκτέλεση ανέλαβε ο Τουγλής, ο Ντιατά έπιασε την κεφαλιά, ωστόσο η μπάλα πέρασε άουτ.

14΄ Γύρισμα του Πιερτζιάκομι μέσα στην περιοχή, οι αμυντικοί του Πόρου έδιωξαν σε κόρνερ!

5΄ Γκολ για τον Πόρο! Μετά από κάθετη πάσα του Καστελλιανάκη ο Αζίζι βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή και με ωραίο τελείωμα έκανε το 1-0!

4΄ Συρτή σέντρα του Τσάτσου, από το σημείο του πέναλτι ο Παγώνης έκανε το πλασέ στην κίνηση ωστόσο η μπάλα πέρασε λίγο έξω από την εστία.

2΄ Πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι, με το Νάκα να επιχειρεί ένα μακρινό σουτ και τον Χανιωτάκη να μπλοκάρει.

Ξεκίνησε το παιχνίδι στο Ατσαλένιο!

Σε περίπου 10΄ λεπτά η σέντρα στην αναμέτρηση!

Έγιναν γνωστές οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πόρος: Ζαφείρης, Νάκας(86΄ Πανάγου), Μπάμπης, Παπαδομιχελάκης, Παγώνης, Αριστεινίδης, Αζίζης(86΄ Πλαϊτάκης), Τσάτσος(66΄ Μπέλιτς), Καστελλιανάκης(53΄ Στεφανάκης), Πήλιος, Λούσι

Αλμυρός: Χανιωτάκης, Αντωνίου(64΄ Ζέλιος), Τουγλής(90′ Κανδυλάκης), Γιαλούσης, Νγκουέμ, Κουράκης(64΄ Γαρεφαλάκης), Πιερτζιάκομι, Μπρέγκνα(85΄ Χαϊντίνι), Ντιατά, Δαμιανάκης(85΄ Κασαπάκης), Ντιονίσιο

Από την άλλη ο Αλμυρός είναι σε τρομερή κατάσταση και μετά το 5-0 επί της Νεάπολης θέλει και αυτός με την σειρά του να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και να βρεθεί αυτός στην 4η θέση.

Ο Πόρος προέρχεται από μια σπουδαία ισοπαλία με το εντυπωσιακό 3-3 με τον ΠΟΑ και σήμερα θέλει τη νίκη που θα τον φέρει μόνο τέταρτο στην βαθμολογία της Γ’ Εθνικής.

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P