Κ15 ΜΙΚΤΕΣ

Σήμερα η νέα προπόνηση για την Μικτή Κ15

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Σήμερα η νέα προπόνηση για την Μικτή Κ15
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Νέο ραντεβού έχουν δώσει τα… πιτσιρίκια για την Μικτή Κ15 στο Λίντο. 

Πιο συγκεκριμένα ο Ενωσιακός προπονητής Λευτέρης Αθανασάκης όρισε δύο προπονήσεις Δευτέρα και Τρίτη, 6 και 7 Δεκεμβρίου, συνεχίζοντας την διαδικασία προεπιλογής για ομάδες του Ηρακλείου και των γειτονικών δήμων.

Σήμερα λοιπόν θα υπάρξει προπόνηση στο Λίντο στις 14:30 όπου θα συμμετέχουν ποδοσφαιριστές από τα σωματεία: ΠΟΑ, Λίντο, ΠΑΝΟΜ.

Επίσης ο Λευτέρης Αθανασάκης κάλεσε και τους εξής ποδοσφαιριστές από σωματεία της Μεσαράς: Σταυριανάκης, Κουρτάκης, Ανδριγιαννάκης (ΑΟΤ), Παπουτσιδάκης, Νικηφοράκης, Χαμαλάκης, Παπαδάκης Γιάννης, Λορέντζο Κράσι (Φαιστός), Κασσωτάκης (Αγία Βαρβάρα), Σκαπέρδας (Μοίρες).

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Περισσότερα νέα για Κ15 στο GRANDSPORT, μαζί με πρόγραμμα και αποτελέσματα, βαθμολογία και στατιστικά παικτών της ομάδας.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα