Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για τις Γούβες!

Την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα κατάφεραν να πανηγυρίσουν οι Γούβες, οι οποίες επικράτησαν των Κουνάβων με 2-1 για την 8η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

Σε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι οι Γούβες κατάφεραν να πάρουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα επικρατώντας των Κουνάβων με 2-1 για την 8η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

Σε ένα παιχνίδι όπου οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για να πετύχουν κάποιο γκολ, οι Γούβες κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα με τον Ζαμπετάκη, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το διώξιμο του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενο και με μονοκόμματο σουτ έκανε το 1-0.

Το σκορ παρά τις χαμένες ευκαιρίες των Κουνάβων δεν άλλαξε με τους γηπεδούχους να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το υπέρ τους αποτέλεσμα.

Στην επανάληψη ο ρυθμός ανέβηκε με τους Κουνάβους να χάνουν ευκαιρίες για την ισοφάριση, ενώ και οι Γούβες που έβρισκαν κενούς χώρους δεν μπορούσαν να «κλειδώσουν» τη νίκη.

Οι Γούβες βρήκαν το γκολ στο 65ο λεπτό όταν ο Δημήτρης Νερατζάκης βρέθηκε μέσα στην περιοχή και με πλασέ έκανε το 2-0.

Οι Κουνάβοι στην συνέχεια έπαιξαν όλα τα «χαρτιά» τους και κατάφεραν μέσα από την πίεση να μειώσουν με τον Ταρσιταλίδη σε 2-1. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι φωνάζουν για ανατροπή του Φουλεδάκη μέσα στην περιοχή στο 89ο λεπτό, όμως το παιχνίδι συνεχίστηκε.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης και έτσι οι Γούβες πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα.

Γούβες: Σαβουϊδάκης, Αμανάκης, Χρήστου, Κάββαλος, Μετολάρι, Γαρεφαλάκης, Νερατζάκης Α., Ζαμεπτάκης, Νερατζάκης Δ., Παπαστεφανάκης, Πετρόφ.

Κουνάβοι: Σημαϊάκης, Αντωνακάκης, Σαφάρμ, Γκιαουράκης(55’ Ψυχογιός), Βαρδάκης, Τσαγκαράκης Γ., Φουλεδάκης, Αρβανίτης(65’ Τσαγκαράκης Γ.), Σαριδάκης(69’ Χανιωτάκης), Κυπριωτάκης, Ταρσιταλίδης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P