Με «ήρωα» τον Δημαράκη, ο ΑΟΤ κέρδισε τον Ανθεστίωνα!

Με τον Βαγγέλη Δημαράκη να αποδεικνύεται «ήρωας» για την ομάδα του Τυμπακίου, οι Μεσαρίτες επικράτησαν 2-1 του εκπληκτικού στην επανάληψη Ανθεστίων και παρέμεινε στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α1 ΕΠΣΗ.

Στο πρώτο μέρος, ο ΑΟΤ ξεκίνησε ιδανικά και έχασε τη πρώτη καλή στιγμή στο 5’ με τον Κουρουθιανάκη με φάουλ να απειλεί, αλλά ο Κορνηλάκης απέκρουσε ασταθώς με συνέπεια ο Παπαδάκης να επωφεληθεί και να πλασάρει, όμως ο τερματοφύλακας της ομάδας του Θραψανού, απέκρουσε.

Ο Ανθεστίων στη συνέχεια έχασε μεγάλη ευκαιρία, μετά από συνεργασία του Κουσίδη με τον Μπερνίκου, με τον Δρακούλη να βγαίνει σε θέση βολής και με κεφαλιά να τη στέλνει ελάχιστα άουτ, ενώ λίγα λεπτά αργότερα, ο Μεταξάκης βρέθηκε σε θέση τετ α τετ αλλά δεν μπόρεσε να σημαδέψει σωστά.

Νέα ευκαιρία για τον Ανθεστίων στη συνέχεια με τον Κουσίδη να «κλέβει» και να δίνει στον Δρακούλη, που από πλάγια θέση έκανε σέντρα-σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, με τον Χριστοφοράκη να μην προλαβαίνει να την στείλει προς την εστία.

Στο 35’ ο ΑΟΤ κατάφερε να πάρει το προβάδισμα, όταν ο Μεταξάκης έκανε ωραία ενέργεια, «έκοψε» στον Παπανδρέου και αυτός από το ύψος του πέναλτι δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0. Σαφέστατο προβάδισμα πήρε ο ΑΟΤ λίγα λεπτά αργότερα, όταν ο Κουρουθιανάκης με σέντρα βρήκε τον Παπαδάκη, αυτός με κεφαλιά-πάσα «έστρωσε» στον Παπανδρέου που με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, έκανε το 2-0.

Σημαντική ευκαιρία και πάλι για τον Ανθεστίων με τον Μπερνίκου από τη μικρή περιοχή, να αστοχεί.

Στην επανάληψη, η ομάδα του Θραψανού ήταν εκπληκτική, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, με τον Δημαράκη να αποδεικνύεται ήρωας το αγώνα, αποσοβώντας πολλές φορές τον κίνδυνο.

Αρχικά, ο Χριστοφοράκης από καλή θέση και έχοντας τη δυνατότητα να πασάρει στον Κουσίδη, επέλεξε να «τελειώσει» μόνος του τη φάση, όμως ο Δημαράκης απέκρουσε εντυπωσιακά και λίγα λεπτά αργότερα και πάλι ο Δημαράκης απέκρουσε εντυπωσιακά σουτ του Δρακούλη.

Νέα απόκρουση του Δημαράκη αυτή τη φορά σε προσπάθεια του Μπερνίκου, ενώ στο 75’ ήρθε το γκολ για τους φιλοξενούμενους, όταν ο Κουσίδης βρήκε στο δεύτερο δοκάρι τον Χριστοφοράκη και αυτός δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-1.

Το γκολ αυτό, αναπτέρωσε τις ελπίδες του Ανθεστίωνα, που συνέχισε να χάνει σωρεία ευκαιριών, με χαρακτηριστικότερη, μία μεγάλη ευκαιρία στο φινάλε με τον Δρακούλη, όμως ο Δημαράκης, είπε και πάλι «όχι», χαρίζοντας ουσιαστικά τη νίκη στην ομάδα του Μιχάλη Κουτεντάκη.

ΑΟΤ: Δημαράκης, Βρεττός, Δουλγεράκης(30’ λ.τ. Χαλκιαδάκης), Κουρουθιανάκης, Γερακιός, Φραγκιαδουλάκης, Τριάντης, Μεταξάκης, Ζαφείρης(79’ Καρταλλιανάκης), Παπαδάκης Γ.(79’ Παπαδομανωλάκης), Παπανδρέου(63’ Φουντουλάκης)

Ανθεστίων: Κορνηλάκης, Μακρογιαννάκης, Κλάδος, Δρακάκης, Βαρδής, Χότζα, Κουσίδης, Χριστοφοράκης, Μπερνίκου(93’ Γκίκα), Τρουλάκης, Δρακούλης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P