Τεράστια νίκη για την Γόρτυνα!

Πολύ σπουδαίο τρίποντο κατάφερε να πανηγυρίσει η Γόρτυνα στην έδρα της κόντρα στο Άλογο Μαλεβιζίου επικρατώντας με 2-1 για την 6η αγωνιστική της Β2 ΕΠΣΗ.

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης οι δύο ομάδες έψαχναν τα… πατήματα τους στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθεί κάτι αξιόλογο στις δύο εστίες.

Όσο περνούσε η ώρα η Γόρτυνα δημιουργούσε υποψίες φάσεις στην εστία του Κατσελή, ενώ και το Άλογο είχε τις ευκαιρίες του στο πρώτο μέρος, όμως το 0-0 δεν άλλαξε και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες.

Στην επανάληψη ο ρυθμός ήταν εντελώς διαφορετικός. Οι δύο ομάδες ανέβασαν τις γραμμές τους ψάχνοντας το γκολ με το Άλογο Μαλεβιζίου να είναι αυτό που βρήκε πρώτο το γκολ. Πιο συγκεκριμένα ο Μάνος Πατεράκης που είχε περάσει ως αλλαγή κέρδισε πέναλτι, με τον ίδιο να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να ευστοχεί από την άσπρη βούλα κάνοντας το 0-1.

Η Γόρτυνα δεν παράτησε το παιχνίδι και ανέβασε περαιτέρω τις γραμμές της ώστε να ψάξει το γκολ της ισοφάρισης. Η πίεση απέφερε καρπούς, αφού στο 80ο λεπτό, ο Κυριακάκης ισοφάρισε δίνοντας στο παιχνίδι μια “άγρια” ομορφιά στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Ο ρυθμός ήταν τρελός με τις δύο ομάδες να πιέζουν για το γκολ που θα τους δώσει το… τρίποντο, με την ομάδα των Αγίων Δέκα να καταφέρνει στο 88ο λεπτό να κάνει την ανατροπή με τον Κυριακή δίνοντας μια τεράστια νίκη στην Γόρτυνα.

Γόρτυς: Ξαγοραράκης, Δαριβιανάκης, Παπαδάκης, Γιοτοπούλι, Χατζίου(80′ Ψιμόπουλος), Φανουράκης, Μάλο, Μηναδάκης, Κυριακάκης, Ψιμόπουλος(70′ Δουλγεράκης), Ντρομπρονίκου(65′ Χαριτάκης).

Άλογο Μαλεβιζίου: Κατσελής, Γκούφας, Περάκης, Κυραλλάκης, Χαλκιαδάκης, Χριστοδουλάκης, Συνολάκης(85′ Τσιάρας), Δίπλας, Νικηφόρος, Κεραμύδας(46′ Πατεράκης Μ.), Ζερβός.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P