Στη Μεσαρά χτύπησε η… καρδιά των Μικτών της ΕΠΣΗ

Στο Τυμπάκι οι προπονήσεις προεπιλογής των Κ15 και Κ17.

Περισσότεροι από 50 νεαροί παίκτες από την ευρύτερη περιοχή της Μεσαράς συμμετείχαν σήμερα στο πρόγραμμα και πέρασαν από το… μικροσκόπιο των ενωσιακών προπονητών, Γιάννη Χατζησεβαστού και Λευτέρη Αθανασάκη.

Η σχετική ενημέρωση: «Με εντυπωσιακή προσέλευση νέων ταλέντων απ’ όλες σχεδόν τις ομάδες της περιοχής, η Μεσαρά φώναξε «παρών» στις προπονήσεις προεπιλογής των Μικτών Ομάδων ΕΠΣΗ Κ17 και Κ15. Περισσότερα από 50 ταλέντα πέρασαν από το μικροσκόπιο των ενωσιακών προπονητών κ.κ. Γιάννη Χατζησεβαστού για την Κ17 και Λευτέρη Αθανασάκη για την Κ15. Στην διαδικασία έδωσαν το παρών ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΕΠΣΗ και Υπεύθυνος της Μικτής Νέων ΕΠΣΗ κ. Γιώργος-Πλούταρχος Κουτεντάκης και το μέλος της ΕΠΣΗ και πρόεδρος της Επιτροπής Μάρκετινγκ κ. Γιώργος Φανουράκης.

Το επίπεδο των προπονήσεων ήταν εξαιρετικό, επιβεβαιώνοντας ότι το μεσαρίτικο ποδόσφαιρο αποτελεί μια κορυφαία πηγή παραγωγής ταλέντων και ποδοσφαιριστές από τις ομάδες της περιοχής βρίσκονται πάντα στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα του Ηρακλείου.

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου ευχαριστεί θερμά τον ΑΟΤ και τον πρόεδρό του κ. Αντώνη Λαμπράκη και τη σύζυγό του και υπεύθυνη των Ακαδημιών του ΑΟΤ κ. Νάνσυ Ψυλλάκη, όπως και τον προπονητή του ΑΟΤ κ. Μιχάλη Κουτεντάκη για τη φιλοξενία και την βοήθεια στην διοργάνωση των προπονήσεων προεπιλογής Μικτών ΕΠΣΗ».

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δ. Σωτηρίου: «Έρχομαι για τον Μάριο Σηφάκη και είμαι χαρούμενος που θα συνεργαστούμε» (vid)

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Χερσονήσου προχώρησε...

Προχωράει για Παπάζογλου ο Γιούχτας

Ο Παπάζογλου είναι μια περίπτωση που κοιτάζουν στον Γιούχτα,...

Τρία νέα παιδιά από τα Χανιά ετοιμάζονται για τα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ!

Με το βλέμμα στο μέλλον και την ενίσχυση των...

Μαν. Λημναίος: «Ενώνουμε τα κομμάτια του Ηροδότου και χτίζουμε πάνω σε γερά θεμέλια»

Πρόεδρος του Ηροδότου για μία ακόμη θητεία εξελέγη ο...