«Λευκή» ισοπαλία για Μοίρες και Δαμάστα!

Σε ένα δυνατό παιχνίδι, με αρκετό αέρα που δεν βοηθούσε τις προσπάθειες των δύο ομάδων, Μοίρες και Δαμάστα αναδείχτηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα για την 10η αγωνιστικής της Α1 ΕΠΣΗ!

Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες προσπαθούσαν μάταια να δημιουργήσουν ευκαιρίες προς τις δύο εστίες, με τον έντονο άνεμο να μην βοηθάει τις προσπάθειές τους και μετά από ένα δυνατό 45λεπτο οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια!

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 65ο λεπτό η Δαμάστα έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Κουτσοποδιώτη και οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα για να πάρουν τη νίκη!

Μάλιστα είχαν καλές στιγμές με τους Γκίνη και Πηρουνάκη, ενώ τους ακυρώθηκε και γκολ σε προσπάθεια του Οικονομάκη ως οφσάιντ, με το 0-0 να παραμένει μέχρι το φινάλε και τις δύο ομάδες να μοιράζονται από 1 βαθμό!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μοίρες: Λιουδάκης, Χατζάκης, Πολυμερίδης Ι., Αντωνάκης, Τραορέ, Πηρουνάκης, Κυριακάκης, Βατσινάς, Πολυμερίδης Χ. (75΄Οικονομάκης), Σφυριδάκης (53΄Γκίνη), Μυφτάρι.

Δαμάστα: Δανδάλης, Πεταλάκης, Κουτσάκης, Αποστολάκης, Απλαδάς, Κουτσοποδιώτης, Μπαντούνας (87΄Ρουμπάκης), Καραξής, Κλαπάκης, Ζέρο, Γωνιανάκης (72΄Κωτούλας).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P