Γ. Λέλεκας: «Να μας προσδιορίσουν υπεύθυνα το διάστημα της διακοπής»

Να προσδιορίσουν υπεύθυνα το διάστημα της διακοπής, προκειμένου να μπορέσουν τα ερασιτεχνικά σωματεία να κάνουν τον ανάλογο προγραμματισμό, «ζητάει» ουσιαστικά ο πρόεδρος του ΠΟΑ Γιώργος Λέλεκας, μεταξύ άλλων, στην τοποθέτηση του μετά την διακοπή των ερασιτεχνικών κατηγοριών.

Ο πρόεδρος του ΠΟΑ, υπεραμύνθηκε της απόφασής της διακοπής, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως δεν μπορούν να «κρίνουν» μία υγειονομική απόφαση, καθώς την έχουν πάρει αρμόδιοι του θέματος, ενώ σχολίασε και τις επιπτώσεις στα ερασιτεχνικά σωματεία, λέγοντας μεταξύ άλλων πως θα φέρει μεγάλο κλονισμό και δεν ξέρουμε κατά πόσο και πόσοι θα μπορέσουν να συνεχίσουν μετά από αυτήν την ιστορία.

Στις τοποθετήσεις του ο πρόεδρος του ΠΟΑ, ανέφερε αρχικά: «σίγουρα δεν μπορούμε να κρίνουμε το υγειονομικό κομμάτι της απόφασης, εάν αυτή η απόφαση είναι υγειονομική, δεν μπορούμε να την κρίνουμε, την έχουν πάρει άνθρωποι που είναι αρμόδιοι του θέματος και εμείς δεν μπορούμε να κρίνουμε κάτι που δεν το γνωρίζουμε».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στις επιπτώσεις που θα έχουν οι ομάδες, λέγοντας: «όσο αναφορά τις ομάδες, πρέπει να σκεφτούν και εμάς λίγο, δεν μπορούμε να προχωρήσουμε με αβεβαιότητες, ξεκινήσαμε τη χρονιά τον Ιούλιο, αρχικά θα ξεκινούσαν οι αγώνες Σεπτέμβριο και ξεκινήσαμε Οκτώβριο, δεν μπορούμε να συνεχίζουμε έτσι, αυτό θα φέρει μεγάλο κλονισμό στις περισσότερες ερασιτεχνικές ομάδες.

Δεν ξέρω πόσοι θα μπορέσουν, μετά από αυτήν την ιστορία, κυρίως παράγοντες, να συνεχίσουν. Ιδιαίτερα στη Γ Εθνική, είναι μεγάλο το πλήγμα, λόγω της αβεβαιότητας που υπάρχει κυρίως. Δεν ξέρουμε εάν θα κλείσουμε για ένα ή περισσότερους μήνες για να κάνουμε και εμείς τον προγραμματισμό μας, αυτή τη στιγμή είναι όλα στον αέρα.

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να ζητήσουμε από τους αρμοδίους, να δώσουν τη σημασία που πρέπει και να μας προσδιορίσουν υπεύθυνα για το διάστημα της διακοπής, προκειμένου στη συνέχεια να κάνουμε και εμείς τον προγραμματισμό μας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P