Με «καρέ» τερμάτων Ξεκαρδάκη σπουδαία νίκη για τον Ζαρό!

Την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα κατάφερε να πάρει ο Ζαρός κερδίζοντας την Θέρισο με 6-1 για την 3η αγωνιστική της Β2 ΕΠΣΗ.

Το παιχνίδι είχε τρομερό ρυθμό από τα πρώτα λεπτά με τις δύο ομάδες να έχουν στοχο να παίξουν ωραίο ποδόσφαιρο.

Ο Ζαρός κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο 18ο λεπτό με σουτ του Ξεκαρδάκη. Το προβάδισμα των γηπεδούχων δεν κράτησε για αρκετή ώρα, αφού η Θέρισσος κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Φραγκιαδάκη.

Όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα πάνε ισόπαλες στα αποδυτήρια, ωστόσο ο Ξεκαρδάκης είχε άλλη άποψη και με δεύτερο γκολ του έκανε το 2-1 δίνοντας ξανά προβάδισμα στους «πράσινους».

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός ήταν εντελώς διαφορετικός, αφού η Θέρισος έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Καραλή με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο Ζαρός από εκεί και μετά έλεγχε το παιχνίδι και στο 63ο λεπτό ο Ξεκαρδάκης πέτυχε ένα ακόμα γκολ κάνοντας το 3-1 και χατ τρικ δικό του. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Ζαρού, ήταν σε δαιμονιώδεις κατάσταση και με τέταρτο προσωπικό του γκολ έκανε το 4-1 για την ομάδα του.

Σκυτάλη για τον Ζαρό πήρε ο Θεργιάκης, ο οποίος με δύο δικά του γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 6-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Ζαρός: Φιλιουδάκης, Αλπαντάκης, Λεμονάκης, Σαριδάκης, Καρουζάκης, Αλπαντάκης, Καργάκης. Καλεμάκης, Γιατρομανωλάκης, Σαριδάκης, Ξεκαρδάκης

Θέρισσος: Αλεβιζάκης, Γιακουμάκης, Πιτσιδιανός, Γεωργιάδης, Γουλιελμάκης, Κάλλας, Κασελάκης, Φραγκιαδάκης, Μυλωνάς, Σγκούρι, Λιαδάκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P