Άνετη επικράτηση για τον Γιούχτα 2010!

Σε μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση ο Γιούχτας 2010 κατάφερε να κερδίσει τους Νέους Ηροδότου με 5-1 για το εξ αναβολής παιχνίδι της πρεμιέρας στον 1ο όμιλο της Α2 ΕΠΣΗ.

Οι “πράσινοι” μπήκαν αρκετά καλά στο παιχνίδι και κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ στο 24ο λεπτό με τον Κωσταντάκη με ωραίο σουτ. Το γκολ αυτό έδωσε ψυχολογία στους γηπεδούχους, οι οποίοι πέτυχαν ένα ακόμα γκολ στο 29ο λεπτό με τον Γιαλιτάκη να δίνει μεγάλο προβάδισμα νίκης στην ομάδα του.

Ο Γιούχτας 2010 ήταν εντυπωσιακός και κατάφερε πριν βγει το ημίχρονο να πετύχει δύο ακόμα τέρματα με τους Ξενάκη και Παπαγγελή να ανεβάζουν τον δείκτη του σκορ στο 4-0.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου οι Νέοι Ηροδότου πέτυχαν το γκολ που ίσως να τους έβαζε ξανά στο παιχνίδι με τον Μπλεδάκη να ευστοχεί από την άσπρη βούλα.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε όπως αναμενόταν με την έκβαση του σκορ, ωστόσο ο Γιούχτα 2010 κατάφερε να πετύχει και πέμπτο γκολ, με την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού με τον Λουλάκη να σουτάρει και να “νικάει” το Μήτρου.

Στην συνέχεια οι Νέοι Ηροδότου προσπάθησαν να βγάλουν αντίδραση και να πετύχουν ένα ακόμα γκολ, χωρίς ωστόσο οι προσπάθειες να βρουν στόχο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Γιούχτας 2010: Ριζογιάννης, Φραγκουλάκης, Γιαλίτης, Μπόγρης, Ζωγραφάκης, Κωσταντάκης(77′ Γριβάκης), Λουλάκης(77′ Μπόγρης), Παπαγγελής(77’Καραδάκης), Χαλκιαδάκης(51′ Μηναδάκης), Μπεσιάν. Ξενάκης(70′ Χαλεπάκης).

Νέοι Ηροδότου: Πεδιαδιτάκης(46′ Μήτρου), Βασιλάκης(75′ Πρινιανάκης), Καλαμιώτης, Κατσαρής(73′ Γκάραλης), Καρακωνσταντής, Μπλεδάκης, Παναγιωτάκης(65′ Χρονάκης), Ποταμιανάκης, Αμπαζάι, Κλίνης, Κωλετάκης(65′ Τσιντάρης).

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P