
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ηροδότου για το παιχνίδι της πρεμιέρας στο πρωτάθλημα της Super League 2 με τον Διαγόρα στο Παγκρήτιο.
Οι “κυανόλευκοι” που θέλουν να ξεκινήσουν με το…δεξί τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με τον Γιάννη Τάτση να στερείται τις υπηρεσίες μόνο του Γιάννη Κοιλιάρα, ο οποίος έμεινε και εκτός αποστολής.
Μάλιστα το βράδυ του Σαββάτου, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας δείπνησαν όλοι μαζί στο ξενοδοχείο “Vanisco”, στο οποίο θα βρεθούν και το πρωί της Κυριακής προκειμένου να γευματίσουν πριν το παιχνίδι.
Στον Ηρόδοτο ανυπομονούν για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και με σύμμαχο τον κόσμο στο πλευρό τους θέλουν να κερδίσουν τον Διαγόρα και να μπουν ονειρικά στο πρωτάθλημα της Super League 2.
Η αποστολή απαρτίζεται από τους: Δήμιζας, Λουτριώτης, Δερμιτζάκης, Αρναούτογλου, Λουμπάκης, Χαρίτος, Καργιωτάκης, Μπολάκης, Ρουσσάκης, Κόρτσαμ, Αργκιλέσι, Καντέ, Βρεττός, Κοιλιάρας Δ., Αποστολίδης, Κατίδης, Γκίνη, Σουρνάκης, Χαλκιαδάκης, Χατζησάββας