Πήρε τον βαθμό στο φινάλε η Χερσόνησος!

Σε ένα παιχνίδι ακατάλληλο για καρδιακούς η Χερσόνησος κατάφερε στα τελευταία λεπτά να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας παρότι έχανε μέχρι το 80ο λεπτό με 2-0 από τον ΟΦΑ.

Οι «πράσινοι» μπήκαν καλά στο παιχνίδι και στο 22ο λεπτό κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ με τον Κουσκόφ να σουτάρει μέσα από την περιοχή και να κάνει το 1-0 για την ομάδα του.

Η ομάδα του Δημήτρη Κόκκινου πήρε ψυχολογία μετά το γκολ και ο Φρόκου στο 35ο λεπτό έδωσε «αέρα» δύο τερμάτων με ωραίο σουτ κάνοντας το 2-0 που ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου, παρά τις προσπάθειες των φιλοξενούμενων να μπουν ξανά στο ματς, όμως η προσπάθεια του Χαλκιαδάκη σταμάτησε στο δοκάρι.

Στην επανάληψη η Χερσόνησος ανέβασε τις γραμμές της στο γήπεδο για να πετύχει κάποιο γρήγορο γκολ και να ξανά μπει στο ματς, ωστόσο οι προσπάθειες των ποδοσφαιριστών της δεν έβρισκαν στόχο. Από την άλλη ο ΟΦΑ έβρισκε κενούς χώρους, όμως δεν μπορούσε να τους εκμεταλλευτεί και να «καθαρίσει» το παιχνίδι.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο ήρθαν τα πάνω…κάτω, αφού η Χερόνησος στο 85ο λεπτό κατάφερε να μειώσει με τον Φρόκου με προβολή στο πρώτο δοκάρι μετά από σέντρα του Ξυλούρη.

Η Χερσόνησος πίεσε για την ισοφάριση και τελικά τα κατάφερε στο 88ο λεπτό όταν μετά από φάση διαρκείας ο Πέγκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χατζιδάκη κάνοντας το 2-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΟΦΑ: Χατζιδάκης, Βερυκοκίδης, Μουρτζάκης(Χατζιδάκης), Καλεμάκης, Παπουτσιδάκης(Μπονατσάκης), Κόκκινος, Ταμπάκης, Τσατσάκης, Ακουίντα(Κώστας), Φρόκου Ρ., Κουσκόφ.

Χερσόνησος: Ψαρουλάκης, Αργυρός, Γκούρο Ε., Χαλκιαδάκης, Χατζηνικολάκης, Γκούρο Τ., Φρόκου Κ., Χιλά, Μαστοράκης, Πέγκι, Χαλκιαδάκης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P