Ευκαιρία για Μπολόνια

Έπειτα από ένα γεμάτο παιχνίδια σαββατοκύριακο, το σημερινό πρόγραμμα Δευτέρα (1/11) είναι περιορισμένο σε αναμετρήσεις, τη στιγμή φυσικά που ακολουθούν παιχνίδια – φωτιά για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Το Betarades.gr έψαξε και βρήκε για σήμερα την πιο δυνατή πρόταση από το κουπόνι πάμε στοίχημα και η οποία είναι αυτή ανάμεσα στην Μπολόνια και την Κάλιαρι για την 11η αγωνιστική της Serie A Ιταλίας. 

Ταξίδεψε αποδεκατισμένη στο “Diego Armando Maradona” και επιβεβαίωσε περίτρανα το ρόλο του αουτσάιντερ που έφερε… Ο λόγος για την Μπολόνια που γνώρισε την ήττα με 3-0 από την Νάπολι, παραμένοντας στους 12 βαθμούς μετά από δέκα αγωνιστικές. Δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα οι γηπεδούχοι, δημιούργησαν καλές ευκαιρίες για να αυξήσουν τον δείκτη του σκορ, με κορυφαία το μακρινό σουτ του Ανγκισά που προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα υποχώρησε η Κάλιαρι, μετά και τη νίκη της Σαλερνιτάνα στη Βενετία. Προέρχεται από δύο σερί ήττες, πιο πρόσφατη αυτή με αντίπαλο τη Ρόμα στη Σαρδηνία (2-1). Νοκ άουτ τέθηκαν οι Σετέρ, Ντάλμπερτ και Βαλούκεβιτς, ενώ αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή των Κάσερες, Γοδίν, Νάντες και Στρούτμαν ενόψει της αποψινής αναμέτρησης στο “Renato Dall’ Ara”.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ιταλίας μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της Δευτέρας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Το πήρε το κορίτσι» ο Φραγκής Φανουράκης

Σε πελάγη ευτυχίας βρίσκεται ο Φραγκής Φανουράκης, ποδοσφαιριστής των...

Πέντε οι… κομμένοι του ΟΦΗ – Οι σκέψεις για το μέλλον τους

Οι Κουτεντάκης, Σημαντηράκης, Ζαχαριουδάκης, Πιστικός και Φανουράκης δεν θα...

Με Καινουργιάκη και Κοντεκά η… πρώτη του ΟΦΗ-Τι ισχύει με τους υπόλοιπους “μικρούς”

Την εμφάνιση τους σε προετοιμασία της πρώτης ομάδας του...

Διοικητικές εξελίξεις στον Άγιο Ιωάννη, παραιτήθηκε ο Βαλ. Πανταγάκης

Σε διοικητικές και αγωνιστικές εξελίξεις βρίσκεται ο Άγιος Ιωάννης,...

Ο Στ. Βενετίδης νέος Διευθυντής Ακαδημίας της ΠΑΕ ΟΦΗ

Σε μια σημαντική οργανωτική αλλαγή προχωρά η ΠΑΕ ΟΦΗ,...