Τεράστια νίκη με ανατροπή για τις Ασίτες στο Θραψανό!

Με γκολ του Νίκου Κοζορώνη στο φινάλε με απευθείας κόρνερ οι Ασίτες άλωσαν το Θραψανό επικρατώντας του Ανθεστίωνα με 2-3 με ανατροπή στην ανατροπή!

Σε ένα δυνατό πρώτο μέρος με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να δημιουργήσουν φάσεις προς τις αντίπαλες εστίες, οι Ασίτες ήταν εκείνες που κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ, χάρη σε ένα πολύ όμορφο σουτ του Κοτζαδάκη στο 20ο λεπτό!

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα ωστόσο παρά τις όποιες προσπάθεις το 0-1 δεν άλλαξε μέχρι και το φινάλε του πρώτου 45λεπτου!

Στην επανάληψη η ομάδα του Βασίλη Πλεσίτη μπήκε πολύ δυνατά και μόλις στο 49΄κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα όταν μετά από κόρνερ και αναμπουμπούλα στην άμυνα των φιλοξενούμενων ο Στρατάκης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1!

Μάλιστα λίγο αργότερα ο Ανθεστίωνας έφτασε στην ολική ανατροπή με γκολ του Χριστοφοράκη ο οποίος έκανε το 2-1 στο παιχνίδι!

Οι Ασίτες ωστόσο δεν τα παράτησαν και κατάφεραν να φέρουν και πάλι το παιχνίδι σε ισορροποία με το δεύτερο γκολ του Κοτζαδάκη ο οποίος έκανε το 2-2!

Και ενώ ο χρόνος κυλούσε με τις δύο ομάδες ισόπαλες ο Νίκος Κοζορώνης με απευθείας εκτέλεση κόρνερ στο 90 έκανε την ανατροπή και διαμόρφωσε το τελικό 2-3 χαρίζοντας μία σπουδαία νίκη στην ομάδα του!

Αυτή μάλιστα ήταν η πρώτη ήττα του Ανθεστίωνα τη φετινή χρονιά, ενώ οι Ασίτες πήραν σπουδαία νίκη και μάλιστα εκτός έδρας απέναντι σε μία από τις πιο ποιοτικές της κατηγορίας!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ανθεστίων: Κορνιλάκης, Μαυρογιαννάκης(46΄ Στρατάκης), Γιούγκα, Δρακάκης, Βαρδής(70΄ Καφούσης), Χότζα(90 Δαγκωνάκης), Κεφάκης, Τρουλάκης(77΄  Μπερνίκου), Χριστοφοράκης, Κουσίδης, Δρακούλης

Ασίτες: Γκόγκος, Κοπιδάκης Ζ., Ρουμπάκης, Νικολαράκης(70΄ Μανουσάκης Λ.Τ), ΚοζΟρώνης Ν, Σταματάκης, Ρουμπάκης Κ., Αναστασάκης Δ. του Γ.(75΄ Αποστολάκης), Λιανδράκης(55΄ Αναστασάκης Δ. του Θ.), Κοτζαδάκης, Κοζορώνης Δ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P