Για το αποτέλεσμα στην Λεωφόρο!

Ο ΟΦΗ μετά την λευκή ισοπαλία με την Λαμία στο “Γεντί Κουλέ” και την πρόκριση στους “16” του κυπέλλου με κακή εμφάνιση ψάχνει σήμερα το θετικό αποτέλεσμα στην Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό για την 8η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ (17:15).

Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια έχει μπροστά της ένα αρκετά δύσκολο απόγευμα, αφού ο Παναθηναϊκός φέτος μέσα στην έδρα του δείχνει ορεξάτος.

Παρόλα αυτά ο ΟΦΗ έχει την ποιότητα και τους ποδοσφαιριστές να κοντράρει αυτή την αναμέτρηση και φυσικά να διεκδικήσει τους τρεις βαθμούς που θα του δώσουν μεγάλη βαθμολογική ανάσα, αφού μην ξεχνάμε στόχος για τον ΟΦΗ είναι η εξάδα.

Οι “ασπρόμαυροι” μετά την αγγαρεία της Τετάρτης και την πρόκριση στους “16” του θεσμού, πρέπει να δείξουν μια εντελώς διαφορετική εικόνα για να πάρουν κάτι από το παιχνίδι που αναμένει ο κόσμος του ΟΦΗ με μεγάλο ενδιαφέρον.

Η αποστολή του ΟΦΗ απαρτίζεται από τους: Επασί, Βάτερμαν, Σωτηρίου, Λυμπεράκη, Σελίμοβιτς, Μαρινάκη, Βούρο, Διαμαντή, Γιαννούλη, Κοροβέση, Νέιρα, Ναμπί, Γαγέγος, Τοράλ, Μεγιάδο, Μπαλογιάννη, Λάμπρου, Φαν Ντάινεν, Καμάου, Ντουρμισάι και Καστάνιος.

Εκτός έμεινε ο τιμωρημένος Πασαλίδης, αλλά και ο άρρωστος Ντε Γκούζμαν. Η αποστολή του ΟΦΗ απαρτίζεται από τους: Επασί, Βάτερμαν, Σωτηρίου, Λυμπεράκη, Σελίμοβιτς, Μαρινάκη, Βούρο, Διαμαντή, Γιαννούλη, Κοροβέση, Νέιρα, Ναμπί, Γαγέγος, Τοράλ, Μεγιάδο, Μπαλογιάννη, Λάμπρου, Φαν Ντάινεν, Καμάου, Ντουρμισάι και Καστάνιος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P