Πέρασε από το Αστρίτσι με χατ – τρικ Μαραθιανού!

Την ξέφρενη πορεία του στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ συνεχίζει ο ΠΑΟΚ, αφού κατάφερε να αποδράσει και από την έδρα της Τριτωνίας κερδίζοντας με 5-0 για την 4η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

Από τα πρώτα λεπτά το παιχνίδι είχε ρυθμό με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το γκολ, χάνοντας εκατέρωθεν ευκαιρίες για το γκολ.

Όσο περνούσε η ώρα το παιχνίδι γινόταν ακόμα καλύτερο, με την Τριτωνία μάλιστα να διαμαρτύρεται σε μια φάση για αποβολή του Χαραλαμπάκη, καθώς ισχυρίζονται πως έπιασε την μπάλα εκτός περιοχής.

Στο 24’ ο ΠΑΟΚ σε μια από τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε κατάφερε να σκοράρει, όταν ο Σακλαμάκης κέρδισε πέναλτι και ο Μαραθιανός από την άσπρη… βούλα έκανε το 1-0.

Μάλιστα η ομάδα του Μάριου Σηφάκη, πήρε σαφέστατο προβάδισμα για τη νίκη, όταν στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Ανωγειανάκης εκτέλεσε φάουλ στην άμυνα της Τριτωνίας δημιουργήθηκε σύνχιση καιαπό κοντά ο Πήλιος έκανε το 2-0.

Μάλιστα η Τριτωνία έμεινε και με παίκτη λιγότερο, όταν στο 45’ ο Πιρουνάκης δέχτηκε την δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ ήταν καταιγιστικός, και σε πέντε λεπτά κατάφερε να πετύχει τρία τέρματα. Πιο συγκεκριμένα στο 46’ ο Μαραθιανός με σουτ έκανε το 3-0, ενώ δύο λεπτά μετά ο ίδιος παίκτης πέτυχε το τρίτο προσωπικό του τέρμα και τέταρτο του ΠΑΟΚ. Το 5-0 για τους «ασπρόμαυρους» έκανε ο Σακλαμάκης δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην αναμέτρηση.

Η Τριτωνία προσπάθησε να αντιδράσει από την «καταιγίδα» του ΠΑΟΚ, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να πετύχει το γκολ της τιμής, ωστόσο ο Μπαλόκας αστόχησε από την άσπρη βούλα.

Από εκεί και μετά ο ρυθμός έπεσε με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθεί κάτι αξιόλογο στις δύο εστίες με το τελικό 5-0 να παραμένει μέχρι τέλους και τον ΠΑΟΚ να συνεχίζει αήττητος και πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ.

Τριτωνία: Ζαχαριουδάκης, Λαδιανός, Γκούρο(80′ Χουδετσανάκης), Γεωργόπουλος, Ζαρκαδούλας, Μηλάκης, Πιρουνάκης, Καουκάκης(60′ Τσαίνης), Μάρκου(60′ Μανουσάκης), Ντραγκότι(53′ Κλινάκης), Μπαλόκας.

ΠΑΟΚ: Χαραλαμπάκης, Σαριδάκης, Πήλιος, Λουμπάκης, Λιοδάκης, Παπαδιός(69′ Ναθαναηλίδης), Σκούφος, Ανωγειανάκης, Σακλαμάκης(63′ Γιανναδάκης), Μαραθιανός(63′ Δρακούλης), Ρομπάκης(46′ λ.τ. Στρατήγης).

Α1 ΕΠΣΗ – Βαθμολογία 2020-21

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P