«Κόλλησε» στο Μάλεμε

Σε ένα αρκετό σκληρό παιχνίδι στο γήπεδο του Μάλεμε, η Δαμάστα αναδείχτηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 με αντίπαλο τον Πλατανιά, ο οποίος απέσπασε τον πρώτο του βαθμό στο πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τον Πλατανιά καθώς στο 4ο λεπτό κέρδισε πέναλτι, με τον Μαρτίνεζ να ευστοχεί από τα «έντεκα» βήματα και να ανοίγει το σκορ.

Στο 7’ ο σκόρερ της αναμέτρησης έκανε ένα σουτ, στο ύψος της μεγάλης περιοχής, όμως ο Δημαράκης ήταν σε ετοιμότητα.

Στο 34ο λεπτό της αναμέτρησης η Δαμάστα έφτασε στην ισοφάριση, με ένα καταπληκτικό γκολ του Ολιβέιρα, ό οποίος εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα, στο «παραθυράκι» του τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

Στο 44’ ο Πλατανιάς έχασε ευκαιρία με τον Γιακουμάκη, όμως το σουτ του κατέληξε πάνω στα σώματα των αμυντικών.

Στο δεύτερο μέρος, υπήρχαν αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα και αρκετή ένταση ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων. Στο 7ολεπτό, το σουτ του Καρβούνη, το μπλόκαρε ο Δημαράκης, ενώ τρία λεπτά αργότερα, το σουτ του Μαρτίνεζ πέρασε άουτ.

Στις καθυστερήσεις, ο Πλατανιάς έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία για να πάρει τη νίκη, καθώς ο Γιακουμάκης βγήκε τετ-α-τετ, «κρέμασε» τον Δημαράκη, όμως ο Ταβλαδωράκης με αυτοθυσία έσωσε την μπάλα πάνω στη γραμμή.

Οι συνθέσεις:

Πλατανιάς: Πενταράκης, Γελαδάρης, Κατσαρός, Παπατζίκος, Ιμέρι, Λεωνιδόπουλος, Μαρτίνεζ, Γιακουμάκης, Μαρκουλάκης, Καρβούνης, Νομικός.

Δαμάστα: Δημαράκης, Μπάμπης, Ανιτσάκης, Παπαδομιχελάκης, Ταβλαδωράκης, Μηλιαράκης, Ολιβέιρα (74’ λ.τ. Ζερβός), Μειρέλες, Καμπεράι (90’ Παπανδρέου), Απoστολάκης (63’ Χατζηστάμου, 90’ λ.τ Μπιμπίρης), Κομνηνός.

Γ Εθνική – 10ος όμιλος – Βαθμολογία 2020-21

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P