Πήρε το ντέρμπι… κορυφής και έκανε το 3Χ3 ο Ποσειδώνας!

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Συμιανάκη ο οποίος πέρασε στο παιχνίδι ως αλλαγή και σκόραρε, ο Ποσειδώνας επικράτησε με 0-1 του Δωριέα και έκανε το 3Χ3 στο φετινό πρωτάθλημα!

Σε ένα πρώτο μέρος χωρίς πολλές ευκαιρίες οι δύο ομάδες προσπάθησαν μάταια να βρουν το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι είχαν μία πολύ καλή στιγμή με τον Καλουδάκη νωρίς στο παιχνίδι, ενώ ο Ποσειδώνας προσπάθησε να απειλήσει με τον Λυμπερόπουλο και τον Κοζυράκη.

Μάλιστα ο Ποσειδώνας ζήτησε πέναλτι σε πτώση του Κοζυράκη με το διαιτητή να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι!

Παρά τις όποιες προσπάθειες ωστόσο το 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος ο Ποσειδώνας μπήκε πιο αποφασισμένος και κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ με τον Συμιανάκη ο οποίος μπήκε ως αλλαγή στο παιχνίδι και έκανε το 0-1 για την ομάδα του Νίκου Σουτζή!

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ισοφαρίσουν και είχαν κάποιες καλές ευκαιρίες με τον Εργαζάκη σε δύο περιπτώσεις, ενώ ο Ποσειδώνας ζήτησε και πάλι πέναλτι σε πτώση του Λυμπερόπουλου με τον διαιτητή να δείχνει και πάλι να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Ο Ποσειδώνας στο 80΄ έχασε μεγάλη ευκαιρία να «τελειώσει» το παιχνίδι ωστόσο η προσπάθεια του Ποζατζίδη σταμάτησε στο δοκάρι!

Ο Δωριέας το «πάλεψε» να ξαναμπεί στο παιχνίδι και στις καθυστερήσεις ζήτησε και εκείνος πέναλτι σε πρώτη του Ζωγραφάκη αλλά ο διαιτητής δεν έδωσε κάτι και το 0-1 παρέμεινε μέχρι το φινάλε!

Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη του Ποσειδώνα στο πρωτάθλημα ο οποίος πέτυχε το 3Χ3, ενώ αντίθετα η πρώτη ήττα για τον Δωριέα!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Δωριέας: Ξυρουδάκης, Σπυνθουράκης(λ.τ. 63 Γκρεμάι), Μούκα, Βογιατζάκης, Μαζιτζής, Εργαζάκης, Τζουλιάης, Δημοσθένους(80΄ Σπανάκης), Ζωγραφάκης, Μαμφρέδας, Καλουδάκης

Ποσειδώνας: Κασαπάκης, Τζαγκουρνής, Κάτελας, Ντελάκης, Μαυράκης, Καπιζιώνης, Ασλαματζίδης, Βιλανάκης(57’ Συμιανάκης), Κοζυράκης, Μερκουλίδης(57’ Ποζατζίδης), Λυμπερόπουλος

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P