«Ναυάγησε» του Κρασανάκη στην ΑΕΚ

Δεν επήλθε συμφωνία ανάμεσα στον Βασίλη Κρασανάκη και την ΑΕΚατσαμπά, καθώς οι δύο πλευρές, σε επικοινωνία που είχαν, έκριναν, πως δεν είναι το κατάλληλο τάιμινγκ από άποψη συνθηκών, έτσι ώστε να μπορέσει να αναλάβει την ομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο πλευρές, συζήτησαν τηλεφωνικά αυτή τη φορά, αποφασίζοντας, πως είναι προτιμότερο στη παρούσα φάση, να μην πορευτούν μαζί, καθώς το γηπεδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει τη ΑΕΚ, αποτελεί «εμπόδιο» στο να επέλθει συμφωνία.

Πάντως, από την ΑΕΚ, υποστηρίζουν, πως παρ’ ότι ήθελαν διακαώς να συνεργαστούν μαζί του, προτιμούν αυτό να συμβεί μελλοντικά, υπό άλλες συνθήκες, καθώς αναγνωρίζουν ότι αυτό στη παρούσα φάση δεν μπορεί να υλοποιηθεί.

Πλέον οι «κιτρινόμαυροι» στρέφονται σε άλλες λύσεις, ενώ η σημερινή προπόνηση, διεξήχθη υπό τις οδηγίες του Νίκου Μαστορίδη, πρώην τερματοφύλακα της ομάδας.

Κρούση σε Β. Κρασανάκη από ΑΕΚατσαμπά

 

Αποχαιρέτησε του παίκτες της ΑΕΚ ο Α. Παπακώστας!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Προχωράει για Παπάζογλου ο Γιούχτας

Ο Παπάζογλου είναι μια περίπτωση που κοιτάζουν στον Γιούχτα,...

Ατύχημα για τον Μπέο: Έπεσε στο λιμάνι του Βόλου!

Γλίστρησε στην προσπάθεια του να επιβιβαστεί σε σκάφος. Ατύχημα είχες...

Η θέση του Γιούχτα για την υπόθεση Βογιατζής

Ο Γιούτχας με ανακοίνωσή του τοποθετήθηκε δημόσια για το...

Ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησάς με την αγαπημένη του Χρύσα ο Γιώργος Γιαγκιόζης

Ο Γιώργος Γιαγκιόζης ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με...