ΕΓΟΗ: Παίρνει Θ. Χάλο – Συμφώνησε με Φ. Αλεξίου

Την ενίσχυση του ρόστερ συνεχίζει ο ΕΓΟΗ στην προσπάθεια που κάνει να παραμείνει εύκολα στην Α1 ΕΠΣΗ.

Οι “πράσινοι” ήρθαν σε πλήρη συμφωνία με τον Αθλητικό Σύλλογο Παιανίας για την απόκτηση του 19χρονου κεντρικού αμυντικού Φραγκίσκου Αλεξίου, ο οποίος αναμένεται να δώσει λύσεις στην αμυντική γραμμή της ομάδας.

Ο ποδοσφαιριστής με την σειρά του συμφώνησε με τους ανθρώπους του ΕΓΟΗ και άμεσα αναμένεται να μπει στις προπονήσεις της ομάδας.

Παράλληλα ο ΕΓΟΗ είναι έτοιμος να αποκτήσει και τον Θανάση Χάλο, ο οποίος μετακόμισε πρόσφατα στην πατρίδα μας. Ο Χάλο είναι νέο δελτίο για τους “πράσινους” αφού στο παρελθόν δεν έχει αγωνιστεί σε άλλη ομάδα. Η θέση του είναι αμυντικός μέσος και σίγουρα το τεχνικό δίδυμο Άγγελος Λυριτζής και Τίμος Σταματάκης θα έχουν μια ακόμα λύση στην μεσαία γραμμή.

Παράλληλα η ομάδα της Βαγιάς είναι κοντά σε δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι μέσα στις επόμενες ημέρες θα κλείσουν οριστικά και θα ενταχθούν με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο ΟΦΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ 2025

ΟΑΚΑ 2025

Ο ΟΦΗ, γράφει ιστορία, μετά απο 35 χρόνια διεκδικεί το τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλάδος.
ΔΗΜΟΦΙΛΗ