Στη… ρώσικη ρουλέτα το εισιτήριο της πρόκρισης για την Τύλισο

Σε ένα παιχνίδι που έσπασε… καρδιές η Τύλισος κατάφερε να πάρει το… εισιτήριο για την επόμενη φάση του κυπέλλου κερδίζοντας στα πέναλτι την Φαιστό με 7-6.

Από τα πρώτα λεπτά οι δύο ομάδες θέλησαν να επιβάλλουν το ρυθμό τους με αποτέλεσμα να γίνεται ένα ανοιχτό παιχνίδι.

Την πρώτη μεγάλη ευκαιρία την «σπατάλησαν» οι γηπεδούχοι, αφού η προσπάθεια τους σταμάτησε στο δοκάρι.

Η υπεροχή των γηπεδούχων έφερε αποτέλεσμα, αφού ο Νίκος Παπαδάκης κατάφερε να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο Νικολιουδάκης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του δίνοντας σαφέστατο προβάδισμα πρόκρισης για την ομάδα του Χρήστου Ορφανουδάκη.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και να ξανά μπουν στο παιχνίδι πριν το ημίχρονο και τα κατάφεραν, αφού μείωσαν με τον Μαματζάκη σε 1-2, ενώ λίγο πριν το 45’ ο Τζανής έφερε το ματς στα ίσα.

Στην επανάληψη ο ρυθμός ήταν και πάλι αρκετά καλός με τις δύο ομάδες να μην φοβούνται να… ρισκάρουν για το γκολ και την πρόκριση, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν αρκετές ευκαιρίες στις δύο εστίες.

Η Φαιστός και πάλι κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ με τον Αντώνη Παπαδάκη, ωστόσο οι «πράσινοι» είχαν και πάλι απάντηση με τον Μανιουδή να κάνει το 3-3.

Στην παράταση παρότι οι δύο ομάδες είχαν μείνει από δυνάμεις προσπάθησαν να πετύχουν το γκολ που ουσιαστικά θα τους έδινε την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου, ωστόσο οι ευκαιρίες που δημιούργησαν δεν βρήκαν στόχο με αποτέλεσμα το… εισιτήριο να κριθεί στην διαδικασία των πέναλτι.

Εκεί η ομάδα του Μιχάλη Ζουραράκη ήταν πιο εύστοχη και κατάφερε να πάρει την πρόκριση επικρατώντας στην ρώσικη… ρουλέτα με 7-6.

Τα πέναλτι για την Τύλισο εκτέλεσαν:

Μανιούδης (εύστοχο)
Ευρυπύδου (εύστοχο)
Παπάζογλου (χαμένο)
Τζανής (εύστοχο)
Βαγγέλι (εύστοχο)
Μαματζάκης (εύστοχο)
Κουρνιδάκης Γ. (εύστοχο)
Λυγεράκης (εύστοχο)

Για την Φαιστό:

Αντώνης Παπαδάκης (εύστοχο)
Μαυρογιαννάκης (εύστοχο)
Στρατάκης (εύστοχο)
Σταυρουλάκης (εύστοχο)
Τάρε (εύστοχο)
Ανδρουλάκης (άστοχο)
Νικολιδάκης (άστοχο)

Φαιστός: Γρηγοράκης, ΠαπαδάκηςΝ., Σταυρουλάκης, Μαυροπετσάκης, Χατζιδάκης, Νικολιδάκης, Ζουρμουτζάκης, Παπαδάκης Γ., Χριστοδουλάκης, Μαυρογιαννάκης, Ντισπυράκης.

Τύλισος: Μαλιδρέτος, Βαγγέλι, Παπάζογλου, Τζανής, Χατζηγεωργίου, Μυκωνιάτης, Μπλεμένος, Λέκκας, Κουρνιδάκης, Μανιούδης, Μαματζάκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P