Σ. Βιολάκης: «Ένιωσα άνετα από την πρώτη στιγμή που επέστρεψα»

Ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Νιπιδιτού, Σπύρος Βιολάκης, ο οποίος ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στη νίκη με 6-3 κόντρα στον Τηγανίτη, πετυχαίνοντας πέντε γκολ, μίλησε στο grandsport.gr.

«Πάρτυ» του Βιολάκη στην επιστροφή του

Ο έμπειρος επιθετικός ο οποίος επέστρεψε στην ομάδα μόλις μερικές μέρες πριν, μετά το πέρασμα του από τον Ρούβα, έδειξε κατευθείαν την ποιότητα του στον αγωνιστικό χώρο, πετυχαίνοντας πέντε τέρματα, χαρίζοντας μία πολύ δύσκολη νίκη στην ομάδα.

Ο ποδοσφαιριστής, αναφέρθηκε στο σύνολο του Νιπιδιτού, το οποίο απαρτίζεται από καλά και ταλαντούχα παιδιά, ενώ τόνισε πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενος από την αντίδραση και το πάθος των συμπαικτών του, όταν βρισκόντουσαν πίσω στο σκορ με δύο γκολ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την εμφάνιση μου και από την αντίδραση και το πάθος που έβγαλαν οι συμπαίκτες μου, ενώ βρεθήκαμε δύο φορές πίσω στο σκορ, δεν αφήσαμε το παιχνίδι.

Αυτό δείχνει ότι είμαστε ένα σύνολο με καλά παιδιά και πολύ ταλαντούχα. Θα συνεχίσουμε την δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις με τον προπονητή μας, ώστε σε κάθε αγώνα να γινόμαστε καλύτεροι.

Η αλήθεια είναι ότι ένιωσα άνετα από την πρώτη στιγμή, όπως έχω ξαναπεί, ο Ηρακλής Νιπιδιτού για μένα είναι το ποδοσφαιρικό μου σπίτι».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P