Στο επιτελείο ο Δ. Ανδρεαδάκης, εξωτερικός συνεργάτης ο Γ. Αρβανίτης

Την οργάνωσή του σε όλα τα… μέτωπα προχωράει ο Πόρος, έχοντας καλύψει πλέον τη θέση του φυσικοθεραπευτή με τον Δημήτρη Ανδρεαδάκη, ενώ ως εξωτερικός συνεργάτης επιστρέφει ο Γιώργος Αρβανίτης, που αποτελεί βέβαια και ένα από τα ιδρυτικά μέλη του σωματείου. 

Οι “μπλε” ήρθαν σε συμφωνία με τον νεαρό φυσικοθεραπευτή Δημήτρη Ανδρεαδάκη, ο οποίος τώρα ξεκινάει την καριέρα του, αφού ο Πόρος θα είναι η πρώτη ομάδα που θα εργαστεί. Παράλληλα, ο ίδιος, είναι και διπλωματούχος προπονητής πολεμικών τεχνών.

Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι μέχρι τώρα από την όρεξη και τις γνώσεις που έχει ο Δημήτρης Ανδρεαδάκης σε αυτές τις μέρες προετοιμασίας.

Παράλληλα ως εξωτερικός συνεργάτης στο ιατρικό επιτελείο της ομάδας θα βρίσκεται και ο Γιώργος Αρβανίτης. Ο ίδιος αναμένεται να δίνει ιατρική βοήθεια στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, ενώ υπενθυμίζουμε αντίστοιχο ρόλο είχε πέρυσι στον Ηρόδοτο, έχοντας κάνει μάλιστα εξαιρετική δουλειά στους ποδοσφαιριστές της ομάδας της Νέας Αλικαρνασσού.

Ο ρόλος του είναι συμβουλευτικός κυρίως, λειτουργεί ως εξωτερικός συνεργάτης και πέραν του Πόρου στον οποίο θα βρίσκεται τη νέα χρονιά, αναμένεται να έχει συνεργασίες και με άλλες ομάδες, καθώς διαθέτει την τεχνογνωσία, την εμπειρία αλλά και το ανθρώπινο δυναμικό, για να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις περισσοτέρων ομάδων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P