Δ. Βολονάκης: «Να δουλέψουμε όλοι μαζί με ενότητα για τον κοινό στόχο»

Για την ανανέωση του με τον Αλμυρό, μίλησε στο Grandsport.gr ο προπονητής της ομάδας του Γαζίου, Δημήτρης Βολονάκης.

Ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε στην ανανέωση της συνεργασίας του με τον Αλμυρό, που σημαίνει πολλά για εκείνον, για το ρόστερ της επόμενης περιόδου στο οποίο στόχος είναι η παραμονή του κορμού αλλά και η προσθήκη μερικών ποδοσφαιριστών, αλλά και τους αγωνιστικούς στόχους του σωματείου που είναι να πρωταγωνιστήσει τη νέα σεζόν.

Συγκεκριμένα στις δηλώσεις του στο Grandsport.gr ο προπονητής του Αλμυρού ανέφερε: «Είμαι ικανοποιημένος και χαρούμενος για τη συνέχιση της συνεργασίας με τον Αλμυρό μιας ομάδας που σημαίνει πολλά περισσότερα για εμένα από μια απλή συμφωνία.

Στόχος μου σε συνεργασία με τη διοίκηση είναι το ρόστερ να παραμείνει ως έχει και νομίζω πάμε καλά μέχρι στιγμής, αλλά και να αποκτηθούν πέντε με έξι ακόμη παίκτες που θα μας βοηθήσουν για να κάνουμε το παραπάνω βήμα σε σχέση με την πολύ καλή περσινή μας πορεία.

Αυτό θα γίνει και το υπόσχομαι αυτό, μαζί με τους συνεργάτες μου όπου θα δουλέψουμε πολύ σκληρά μέσα στο γήπεδο, παράλληλα με πειθαρχία και σεβασμό απέναντι στο σύλλογο.

Θα πρέπει όσοι βρισκόμαστε στον οργανισμό που λέγεται Αλμυρός, να δουλέψουμε με ενότητα και αγάπη για τον κοινό στόχο, που θα είναι πρωταγωνιστικός κατατάσσοντας τον Αλμυρό ως σταθερή αξία και δύναμη στην κατηγορία μετά την περσινή θετική παρθενική παρουσία».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P