Συνάντηση Αυγενάκη-ΑΟ Θερίσου για το θέμα της έλλειψης αθλητικών υποδομών στην περιοχή!

Όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της η ομάδας της Θερίσου, το Σάββατο πραγματοποιήθηκε συνάντηση ανάμεσα στον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και τον πρόεδρο του σωματείου Μιχάλη Κασελάκη(ως εκπρόσωπος της περιοχής) για την εξεύρεση λύσεων για το μείζον θέμα τής έλλειψης αθλητικών υποδομών στην περιοχή!

Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωση ο Λευτέρης Αυγενάκης εξέφρασε την επιθυμία του να βοηθήσει τα μέγιστα την προσπάθεια των ανθρώπων της Θερίσου, ενώ τους προέτρεψε να εγγραφούν ταχύτητα στο μητρώο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το μεσημέρι η προγραμματισμένη συνάντηση του υφυπουργού αθλητισμού κυρίου Λευτέρη Αυγενάκη με τον πρόεδρο του σωματείου (αλλά κυρίως με την ιδιότητα του εκπροσώπου του προαστίου μας στην προκείμενη περίπτωση)με αντικείμενο συζήτησης την εξεύρεση λύσεων για το μείζον θέμα τής έλλειψης αθλητικών υποδομών από την περιοχή μας! Κατατέθηκαν στον υπουργό οι προβληματισμοί μας για την υπάρχουσα κατάσταση αλλά και προτάσεις ώστε να ξεκινήσει ένας διάλογος ανάμεσα στην πολιτεία, τον Δήμο και τους εκπροσώπους των σωματείων της πόλης μας!

Η θέση του υπουργού ξεκάθαρη και σαφής! Επιθυμώ και μπορώ να  βοηθήσω στα μέγιστα την προσπάθεια σάς μόνο αν βρεθεί κάποιος χώρος η οικόπεδο που να ανήκει στο Ελληνικό δημόσιο, σε αυτή την περίπτωση ο νόμος μου δίνει το δικαίωμα να το παραχωρήσω για αθλητικές δραστηριότητες!  Παράλληλα μας επισήμανε ότι δεν έχει δικαιοδοσία να εμπλακεί στην περιουσία του Δήμου Ηρακλείου όπως αρχικά του ζητήσαμε!

Επίσης μας προέτρεψε να εγγράφουμε τάχιστα στο μητρώο και μας ενθάρρυνε να συνεχίσουμε την προσπάθεια  διαβεβαιώνοντας μάς ότι έρχονται καλύτερες μέρες στον αθλητισμό! Τον ευχαριστήσαμε για την φιλοξενία και του ζητήσαμε να σκύψει επιτέλους η πολιτεία στα προβλήματα της νεολαίας και να μην μείνει στα λόγια όπως γίνεται σχεδόν πάντα αλλά να βρει τις λύσεις έχοντας την βούληση να δημιουργήσει μια διαφορετική κοινωνία από την σημερινή!!».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P