Τουρνουά αναπτυξιακών ηλικιών για τα «70 χρόνια ΠΟΑ»

Ένα ποδοσφαιρικό τουρνουά αναπτυξιακών ηλικιών, με τη συμμετοχή τμημάτων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, της ΠΑΕ ΟΦΗ, της ΠΑΕ Εργοτέλης αλλά και ομάδων όπως το Λίντο, διοργανώνει η ομάδα του ΠΟΑ, με αφορμή την συμπλήρωση 70 χρόνων από την ίδρυσή της.

Το 2021, είναι επετειακό για τον ΠΟΑ, όμως οι… δράσεις που σκόπευαν να υλοποιήσουν οι άνθρωποι του προσφυγικού σωματείου, πήραν… αναβολή, ενώ κάποιες άλλες ματαιώθηκαν, λόγω των περιορισμών που έχει επιφέρει η πανδημία, ενώ πλέον έχουν στραφεί στην διοργάνωση του τουρνουά αναπτυξιακών ηλικιών με τη συμμετοχή τριών μεγάλων ΠΑΕ, το τριήμερο 25-26-27 Ιουνίου.

Στον ΠΟΑ, έχουν έρθει ήδη σε επικοινωνία με της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ΠΑΕ ΟΦΗ και ΠΑΕ Εργοτέλη, προκειμένου να συμμετάσχουν στο τουρνουά, απαντώντας θετικά στο αίτημα τους, ενώ μέχρι στιγμής, παρ’ ότι έχει προσκληθεί, δεν έχει διευκρινίσει ένα θα μπορέσει να συμμετάσχει και η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Επιπλέον, θα συμμετέχουν και ομάδες από την υπόλοιπη Κρήτη, ενώ από το Ηράκλειο θα συμμετέχει και το Λίντο.

Τις επόμενες ημέρες, αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα από τον ΠΟΑ, ενώ θα γίνουν γνωστές όλες οι λεπτομέρειες της διοργάνωσης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P