Δύο αμφίβολοι ενόψει «τελικού»

Η Δαμάστα θα δώσει το πιο κρίσιμο παιχνίδι της, τη φετινή σεζόν, απέναντι στον Πόρο για την 15η και τελευταία αγωνιστική του 10ου ομίλου της Γ Εθνικής, σε ένα παιχνίδι όπου θα κρίνει την παραμονή στην κατηγορία!

Η ομάδα της Δαμάστας, μετά την ισοπαλία με την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ με σκορ 2-2, έχει πολύ δύσκολο έργο μπροστά της, καθώς θέλει τη νίκη κόντρα στον Πόρο, αλλά θέλει και στο παιχνίδι Νεάπολη-Ρεθυμνιακός, να μην πάρει τη νίκη η ομάδα του Λασιθίου.

Ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Χατζησεβαστός, δεν θα έχει στη διάθεση του τους γνωστούς απόντες, Γιάννη Παπαδάκη, Μάνο Παπαδάκη, Γιάννη Μαμουλάκη και Στέλιο Αγριμάκη, ενώ δύο ακόμη ποδοσφαιριστές είναι αμφίβολοι για τον… τελικό.

Ο Ανδρέας Παπανδρέου, αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού και είναι αμφίβολος για το πολύ κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στον Πόρο, ενώ επίσης αμφίβολος είναι ο Νεκτάριος Τζουβάρας, ο οποίος είναι άρρωστος, με τον έμπειρο προπονητή, να τους περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή.

Στα ευχάριστα, επιστρέφει ο Σαβουϊδάκης μετά την ποινή τριών αγωνιστικών που του επέβαλε η Διοργανώτρια Αρχή, λόγω της κόκκινης που είχε δεχτεί στην αναμέτρηση με τον Άρη Σούδας, ενώ ερωτηματικό παραμένει η συμμετοχή του Μαρίνου Σεραφειμίδη ο οποίος είναι στρατευμένος

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P