
Ο ΟΦΗ συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό τον σχεδιασμό του για τη νέα αγωνιστική χρονιά και εκτός από τις μεταγραφές και τις αποδεσμεύσεις, στο… κάδρο υπάρχουν και οι ανανεώσεις.
Οι δύο πρώτοι ποδοσφαιριστές που… καίγεται ο ΟΦΗ να κρατήσει δεν είναι άλλοι από τους Αντίλ Ναμπί και Τζόναθαν Ντε Γκούζμαν.
Μπορεί ο πρώτος φέτος να μην κατάφερε να προσφέρει στον ΟΦΗ λόγο του σοβαρού τραυματισμού του, ωστόσο έχει δείξει στο παρελθόν ότι είναι ποδοσφαιριστής που μπορεί να κάνει την διαφορά και να ανεβάσει το μεσοεπιθετικό επίπεδο της ομάδας.
Τώρα όσον αφορά τον Ντε Γκούζμαν, ο Ολλανδός ήταν από τους MVP του ΟΦΗ στα Play Out και εκτός από τα κρίσιμα γκολ που πέτυχε είχε και την εντυπωσιακή εικόνα μέσα στον αγωνιστικό χώρο βοηθώντας τα μέγιστα την ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία.
Οι δύο ποδοσφαιριστές εδώ και αρκετό καιρό βρισκόταν σε ανοιχτή γραμμή με τον ΟΦΗ για να ανανεώσουν την συνεργασία τους και όπως όλα δείχνουν αν δεν αλλάξει κάτι δραματικό θα παραμείνουν στον σύλλογο και για τα επόμενα χρόνια, απομένοντας μόνο οι ανακοινώσεις από την ΠΑΕ.