Πόρος-Νεάπολη: Ντέρμπι παραμονής στο Ατσαλένιο

Πολύ κρίσιμο και καθοριστικό παιχνίδι σήμερα στο Ατσαλένιο, ανάμεσα στον Πόρο και τη Νεάπολη, για την 14η και προτελευταία αγωνιστική του κρητικού ομίλου, καθώς και οι δύο ομάδες, «παλεύουν» για τον ίδιο στόχο, την παραμονή τους στην Γ Εθνική κατηγορία!

Ο Πόρος μετά την ήττα που δέχτηκε στο ηρακλειώτικο ντέρμπι με τον Αλμυρό, με σκορ 1-0, θέλει σήμερα πάση θυσία τη νίκη, ώστε να συνεχίσει να έχει ελπίδες για την παραμονή του στην κατηγορία. Από την άλλη η ομάδα της Νεάπολης, πήρε μία νίκη… χρυσάφι στις Μουρνιές, απέναντι στην ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ με 0-1 και έκανε… άλμα παραμονής, ωστόσο τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα και θέλει οπωσδήποτε τη νίκη.

Άπαντες στο «στρατόπεδο» των μπλε, είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα για τα δύο τελευταία και κομβικά παιχνίδι, απέναντι σε Νεάπολη και Δαμάστα, εντός έδρας, δύο ομάδες που έχουν ίδιους στόχους και ο Πόρος, να παραμείνει στην κατηγορία της Γ Εθνικής.

Ο προπονητής της Νεάπολης, Γιάννης Κουλούρας, δεν θα έχει στη διάθεση του τον Μάνο Μανδουράρη, ο οποίος έσπασε το χέρι του στην αναμέτρηση με την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ και θα λείψει αρκετό καιρό από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Στη βαθμολογία, ο Πόρος βρίσκεται στην 11η θέση με 17 βαθμούς, σε ισοβαθμία με τη Δαμάστα και θέλει οπωσδήποτε τη νίκη, ώστε να ανέβει βαθμολογικά και να βγει από την επικίνδυνη ζώνη. Από την άλλη η Νεάπολη βρίσκεται στην 8η θέση με 21 βαθμούς.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο κ. Σταυρουλάκης Ραφαήλ, ενώ βοηθοί θα είναι οι κ.κ. Λιοδάκης Εμμανουήλ και Βλαχάκης Γεώργιος, όλοι από το Σύνδεσμο Ρεθύμνου.

Η βαθμολογία:

[wpse_standing competition=”1027″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P